Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Laboratorieingenjör till Södertälje jobb i Södertälje på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Laboratorieingenjör till Södertälje på Randstad AB

Laboratorieingenjör till Södertälje

Randstad AB Södertälje, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Som konsult hos Randstad Life Sciences kommer du få möjligheten att prova på spännande roller på olika företag tack vare vår breda kundportfölj som omfattar hela Mälardalen. Din konsultchef finns alltid nära till hands, både under och mellan uppdrag för att lyhört hjälpa dig att utveckla din karriär utefter din kompetens, erfarenhet och ambition.  På så sätt får du ett effektivt karriärskompass som pekar i den riktning du drömmer om. 

Vår ambition är att bli din livslånga karriärspartner.

Randstad Life Sciences är din arbetsgivare men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder. Du får en konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Vi är lyhörda till dina önskemål kring uppdrag och arbetsuppgifter
 
Vi investerar i våra konsulter

På Randstad Life Sciences har vi ett erbjudande som innebär att du har möjlighet att kompetensutveckla dig och/eller ta ut extra ledighet efter att du varit en tid hos oss. Du kommer ingå i ett större konsultteam inom Life Sciences och få möjligheten att bredda ditt nätverk och erhålla värdefull erfarenhet från olika arbetsplatser.

Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!


ansvarsområde.

Som laboratorieingenjör inom kvalitetskontroll bidrar du till att säkerställa att de läkemedel som produceras uppfyller de kvalitetskrav som ställs. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag men innefattar ofta att planera, utföra och rapportera kemiska analyser av substanser såsom aktiv läkemedelssubstans, intermediat, råmaterial, samt färdiga produkter ute på marknaden. Utöver detta kommer du granska och frisläppa analyser.

Arbetsuppgifter kan även inkludera att uppdatera SOP:ar och vara delaktig i utredningar samt olika förbättringsprojekt. Arbetet och dokumentation sker enligt GMP.


arbetstider.

Vi erbjuder en heltidstjänst, som tillsvidareanställd. Anställningen initieras med en 6-månaders provanställning. Det initiala uppdragets längd varierar beroende på kund och uppdrag. 


kvalifikationer.

Vi söker dig med  som uppfyller följande krav
  • Du har en naturvetenskaplig examen inom kemi, biokemi, biomedicinsk analytiker eller motsvarande. 
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet av kemiska analyser.
  • Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
Det är meriterande om du har erfarenhet av
  • GMP
  • Analysmetoder så som HPLC, GC, PCR, stabilitetsstudier, våtkemi, gelmetoder eller ELISA. 
  • Erfarenhet av Metod- utveckling/validering
  • Mikrobiologiska analyser, endotoxin, odling eller identifiering

Som person är du noggrann, strukturerad och du har ett prestigelöst förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen som konsult är det viktigt att du är nyfiken och kan arbeta självständigt och på eget initiativ, förmåga att arbeta flexibelt är viktigt då prioriteringar ofta ändras. Vidare har du en god kommunikativ förmåga, och du är en lagspelare som gärna samarbetar med andra. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.


erfarenhet.

Erfarenhet är inte ett krav. Vi söker både junior- & senior kompetens.


ansökan.

Skicka in din ansökan senast 31 Januari. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi kan på grund av GDPR inte ta emot ansökningar via mail. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201372161