Jobbet Laboratorieingenjör / kemiteknik / kemi har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Laboratorieingenjör / kemiteknik / kemi publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du nyutbildad inom kemiteknik och vill starta din karriär inom ett stort, internationellt bolag? Vill du arbeta i en organisation med breda utvecklingsmöjligheter där du får chansen att fördjupa dina kunskaper inom kemi?

Om företaget

Nynas har funnits i Sverige sedan 1930-talet och är en stor aktör inom oljeindustrin. Deras fokusområde är att raffinera råolja till specialprodukter som har en mängd olika användningsområden, exempelvis transformatoroljor, smörjoljor och däckoljor samt bitumen vilket används som bindemedel vid asfaltsläggning. I Sverige har Nynas kontor och raffinaderi i Johanneshov (Stockholm), Nynäshamn samt Göteborg, där denna tjänst är placerad. Företagskulturen beskrivs som familjär där värdeorden engagemang, samarbete och proaktivitet genomsyrar hela organisationen. Nynas värdesätter också att deras medarbetare vill vara med och delaktiga i förändringsarbete och förbättringsinitiativ.

Arbetsuppgifter

I rollen som laboratorieingenjör arbetar du med att göra labbanalyser efter företagets specifikationer och standarder. Eftersom laboratoriet arbetar mot en producerande enhet och styrs av produktionens förutsättningar varierar dina direktiv. Du rapporterar även de resultat som fås fram samt kalibrerar labbutrustningen och beräknar recept. Du arbetar i ett team om tre andra laboratorieingenjörer och samarbetar även med driftansvariga, produktionstekniker, depåpersonalen och planeringsavdelningen. Du kommer få en gedigen introduktion i arbetet och arbeta nära kompetenta kollegor. I tjänsten ingår även beredskap.

Formella krav

• Avslutad högskole-/universitetsutbildning inom kemi/kemiteknik • Laboratorievana från skola och/eller arbete • Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska • Du har goda kunskaper i MS Office För att trivas i rollen är du en självgående person som genom ett starkt driv och engagemang har förmågan att strukturera och planera ditt arbete väl. Därtill trivs du med att samarbeta med andra såväl som att kunna ta egna initiativ och driva på ditt arbete och resultat. Du gillar variation i arbetet och arbetar gärna där det händer mycket. Vidare kan du genom din analytiska förmåga och noggrannhet se samband och tolka resultat.

Övrig information

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, där du anställs direkt hos Nynas. Bravura och Nynas önskemål är att alla frågor, samtal och mail kring tjänsten och rekryteringsprocessen processen går till Bravura. Start: Enligt överenskommelse Plats: Göteborg Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/ Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Referens

2474301

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till