Jobbet Laboratoriechef till SYNLAB Analytics & Services har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Laboratoriechef till SYNLAB Analytics & Services publicerad av TNG

Heltid
Malmö
18 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Nu har du chansen att arbeta som Laboratoriechef inom livsmedelsproduktion på Synlab i Malmö!

Här erbjuder vi dig chansen att arbeta med att operativt och strategiskt leda livsmedelslaboratoriets verksamhet i Malmö på det spännande företaget SYNLAB Analytics & Services Sweden AB som Labbchef! Här är tjänsten för dig som har brinner för analyser av livsmedel, vatten, eller läkemedel och som nu vill vara med och utveckla Synlabs verksamhet framåt och bidra till ökad kvalitetssäkring av livsmedel. Vill du vara med och påverka?

Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Laboratoriechef på livsmedelslaboratoriet i Malmö kommer du att erbjudas en roll där du får vara med och utveckla affärsområdet framåt och sitta med i ledningsgruppen för området livsmedel. Här får du möjlighet att vara med och leda en verksamhet där kärnverksamheten är laboratoriet, som har korta beslutsvägar och stora ambitioner framåt. Detta är möjligheten för dig som vill arbeta en del operativt inom laboratorieproduktion samtidigt som du har ett strategiskt perspektiv där du får vara med och leda och utveckla verksamheten.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Laboratoriechef kommer ditt ansvarsområde och arbetsuppgifter inkluderas av:

  • Övergripande ansvaret för laboratoriets personal, arbetsmiljö och resultat.
  • Säkerställa att avdelningen agerar utifrån SYNLAB:s värderingar samt utifrån de policys och riktlinjer som finns på företaget.
  • Definiera förbättringsmöjligheter och leda förändringsprocesser.
  • Agera utifrån ett coachande och situationsanpassat ledarskap samt agera ett gott föredöme för de anställda.
  • Bidra till ökad motivation genom ett inspirerande och individanpassat ledarskap, som uppmuntrar till kreativitet och nytänkande.
  • Skapa förutsättningar i arbetsgruppen som bidrar till goda relationer inom gruppen och även gott samarbete internt i organisationen.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Labbchef kommer du att arbeta i laboratoriet i Malmö och rapportera till Affärsområdeschefen för livsmedel. Du kommer att samarbeta tätt tillsammans med Sitechefen samt andra delar av organisationen såsom säljfunktion och kundtjänst. Du kommer att ha en Arbetsledare och en Kvalitetsansvarig som är direktrapporterande till dig och som du samarbetar med dagligen. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en utbildning på högskola- eller universitetsnivå, som täcker livsmedel eller mikrobiologi. Du har en bakgrund inom kvalitet och har erfarenhet av att arbeta i ett laboratorium, gärna med större volymer. Det är meriterande om du har kunskap inom ISO 17025 eller motsvarande krav för livsmedel. Du har tidigare erfarenhet av ledarskap och personalansvar med ett strategiskt ansvar för budget, arbetsmiljö, ekonomi och omkostnader. Det är viktigt att du tidigare har haft erfarenhet av att arbeta med affärssystem och känner dig bekväm med att arbeta med rapporter och analyser.

Som person söker vi dig som är:

  • Handlingskraftig och som arbetar med ett stort engagemang och med fokus på kvalitet. 
  • Som brinner för personalledning och personalutveckling med fokus på varje individ. 
  • Som kan kommunicera med sin personal på ett tydligt och effektiv sätt som bidrar till ökad motivation i arbetsgruppen. 
  • Som är stabil och som bidrar till en trygg och lugn miljö på arbetsplatsen.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

4AB1305E58834C69A790C90E95E8520A

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till