Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Laboratorieassistenter för uppdrag hos Octapharma jobb i Stockholm på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Laboratorieassistenter för uppdrag hos Octapharma på Uniflex

Laboratorieassistenter för uppdrag hos Octapharma

Uniflex Stockholm, Stockholms län Heltid
Jobbeskrivning
Uniflex söker nu flertalet laboratorieassistenter till Octapharma. Octapharma är ett spännande läkemedelsföretag, verksamma inom plasmafraktionering. De utvecklar produkter för behandling av sällsynta immunologiska sjukdomar och andra koagulationssjukdomar och blödningsrubbningar. Med anledning av ett kommande projekt söker vi nu flera nya medarbetare för enklare laboratoriearbete. Octapharma är lokaliserade både i Arlandastad samt på Kungsholmen i Stockholm och projektet kommer att bedrivas på båda orterna. I rollen som laboratorieassistent kommer arbeta med testning/ provtagning av en stor mängd utländsk blodplasma. Detta innebär manuell överföring av plasma från enheterna till provrör. Proverna skall även administreras och registreras i datasystem. Därefter skickas de vidare för analys. Krav för tjänsten: • Naturvetenskaplig gymnasieutbildning el motsvarande • God datorvana • Svenska och engelska i både tal och skrift pga. säkerhetsmässiga skäl. Meriterande för tjänsten: • Arbetserfarenhet inom läkemedelsindustri/ erfarenhet av GMP • Akademiskutbildning inom ex biomedicin, molekylärbiologi el likande

Personliga egenskaper
Det är ytterst viktigt att du är en noggrann, strukturerad och ordningsam person. Du behöver även ha en god samarbetsförmåga samt vara tillfreds med relativt monotona arbetsuppgifter. Start: 1 november Uppdragslängd: ca 6 månader Arbetstider: Dagtid (vardagar) alternativt 2-skift. Ort: Arlandastad alternativt Hornsberg Intresserad? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55578