Jobbet Labbpersonal till mikrobiologiska avdelningen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Labbpersonal till mikrobiologiska avdelningen publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet inom mikrobiologi och ett intresse för laborativt arbete? Här får du som finns tillgänglig för start omgående och som trivs med att jobba i ett högt arbetstempo möjligheten till ett meriterande uppdrag! I denna roll kommer du att få arbeta självständigt med att utföra analyser på vatten och/eller livsmedel.


Om tjänsten
Vi söker nu en vikarie till mikrobiologiska avdelningen på en av Europas största laboratoriekoncerner med start omgående. Uppdraget förväntas pågå till årsskiftet.

På SYNLAB i Linköping arbetar de främst med miljö- och livsmedelsanalyser och har verksamhet dygnet runt. I den här rollen är arbetspassen förlagda på dagen mellan 8.00-16.30, där du kommer att arbeta motsvarande 80%.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består främst av att självständigt utföra mikrobiologiska rutinanalyser av vatten och/eller livsmedel enligt fastställda metoder.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en naturvetenskaplig utbildning på minst gymnasienivå, har du läst kurser inom mikrobiologi på högskolenivå är det meriterande
• Har erfarenhet av arbete i labb från arbetslivet eller dina studier
• Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift då arbetet kräver detta.

Har du tidigare erfarenhet av nattarbete är det meriterande.

Som person är du:

• Flexibel
• Strukturerad
• Samt har en god samarbetsförmåga.

Övrig information

• Start: Omgående.
• Omfattning: 80% till årsskiftet.
• Placering: Mjärdevi, Linköping.
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Synlabs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
SYNLAB är företag och varumärke som redan finns i 35 länder på 4 kontinenter. 20 000 medarbetare utför under samma namn 500 miljoner analyser varje år. SYNLAB-koncernen innebär global styrka med lokalt fokus för att ge dig som kund ett ännu mer konkurrenskraftigt utbud av högkvalitativa analyser och tjänster.

Referens

15031945-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till