Jobbet Lab-tekniker till industriföretag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Lab-tekniker till industriföretag publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping
8 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Som lab-tekniker får du både skruva och meka men även arbeta mycket teoretisk, låter det som något för dig? Sök redan idag!

Om företaget
ETP Transmission AB, ett bolag i Indutrade-gruppen, är ett spjutsspetsföretag inom teknikområdet hydrauliska spännförband. Med egenutvecklade produkter har vi lyckats etablera en ledande position inom tre affärsområden; allmän maskinbyggnad, industriell träbearbetning och metallbearbetning. Försäljningen sker via återförsäljare samt till ett begränsat antal OEM. Vi har en internationell inriktning, mer än 90 % exporteras till Västeuropa, Nordamerika och Asien. Nyckeloperationer i tillverkningen görs i egen regi. ETP Transmission finns på Tornby i Linköping, omsätter i år ca 120 miljoner med god lönsamhet och har ca 65 anställda. För mer information se vår hemsida www.etp.se.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som lab-tekniker kommer du ha varierande arbetsuppgifter som tex. - Utföra statiska och dynamiska prov (utmattningsprovning) - Vara delaktig i att ta fram provprogram - Underhåll av provriggar - Skriva provrapporter - Representera utprovning i större projekt - Delta i arbete med produktförbättringar

Din profil
För att passa i rollen som lab-tekniker måste du vara noggrann, analytisk samt kunna arbeta både självständigt och i team. Som person bör du även vara vara nyfiken, strukturerad, tålmodig och serviceinriktad. Eftersom en stor del av jobbet innebär praktiskt mekaniskt arbete, måste du ha grundläggande kunskap mekaniskt arbete. Delar av utrustningen är moderniserad så du bör dessutom ha kunskap i allmän styr-och reglerteknik samt i hydraulik och mätteknik. Det är mycket meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete med utprovning.

Ansökningsförfarande
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jens Söderlund (jens.soderlund@etp.se) eller fackligt ombud Karin Andersson (karin.andersson@etp.se) Unionen. Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten. Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvariga rekryterare Petra Pyk, petra.pyk@skill.se, 011-19 94 66 eller Martina Lundahl, martina.lundahl@skill.se, 011-19 94 72. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Skill ägs av ett antal olika industriföretag, kommuner och Region Östergötland. Vi finns på 10 platser runt om i Sverige med huvudkontor i Linköping. Internt är vi fler än 60 medarbetare som tillsammans har en bred erfarenhet av rekrytering och bemanning inom både industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3627

Liknande jobb

Flygplansmontör till Saab Linköping SAAB
Seriviceelektriker sökes! Linköping Framtiden

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till