Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

L1 Support Professional till CompuGroup Medical jobb i Stockholm på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
L1 Support Professional till CompuGroup Medical på Poolia

L1 Support Professional till CompuGroup Medical

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du vara med och forma Sveriges digitala vårdinformationssystem? Är du en serviceminded och flexibel person som trivs att arbeta i högt tempo? Då kan detta vara rätt uppdrag för dig. Vi söker nu en L1 Support Professional till vår attraktiva kund CompuGroup Medical med placering i Solna. Uppdraget är på heltid med förväntad start omgående och kommer att pågå i 6 månader, med goda möjligheter till övertag.

Du kommer under detta uppdrag att bli anställd som en av våra uppskattade konsulter. Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
CGM arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör de genom att utveckla innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som ska stötta vårdpersonalen i deras dagliga arbete, göra det möjligt för patienten att vara delaktig i sin egen vård, bidra till forskningen och vara med och driva innovationsarbetet inom vården. CGM är marknadsledande leverantör av IT-lösningar och kommunikationstjänster till hälso- och sjukvården i Sverige.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Att arbeta med andra linjens support hos CGM innebär att vara expert på hur deras produkter ska installeras, konfigureras och användas för att på bästa sätt stödja deras kunders verksamheter. Det dagliga arbetet innefattar support, felsökning och problemlösning. Du har i din roll ett nära samarbete med dina kollegor i gruppen där ni hjälps åt med att prioritera och hantera ärenden och sysslor. I arbetet samarbetar du även med andra avdelningar, framför allt utvecklingsavdelningen.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av brett arbete inom IT, framförallt i tekniska roller med felsökning och support av journalsystem. Den här rollen innehåller såväl tekniska utmaningar som rutinmässiga administrativa arbetsuppgifter. Som person är du serviceinriktad, ansvarskännande samt mål- och kvalitetsmedveten med hög administrativ förmåga. I rollen ingår att planera och dokumentera arbetet och att dela med dig av din kunskap. Du tycker om att söka lösningar på problem och har en god pedagogisk och kommunikativ förmåga och ett intresse för hur IT-system kan hjälpa verksamheten. Det är meriterande om du har erfarenhet från IT-arbete inom hälso- och sjukvården. Du behöver kunna tala och skriva god svenska och engelska.

Vi vill att du har en relevant utbildning och ser gärna att du har kunskap eller erfarenhet av följande:

•   Windows Server, inklusive nätverkstjänster
•   Systemutveckling och i synnerhet databashantering (SQL Server, SQL-script, lagrade procedurer, databasadministration).

Du är en teamspelare, har lätt för att kommunicera och du trivs med att arbeta flexibelt i en föränderlig miljö. Mycket av det dagliga arbetet bedrivs med egna verktyg så det är en del att lära sig initialt. Vi sätter stort värde på de personliga egenskaperna och för rätt person finns goda möjligheter till en långsiktig kunskapsutveckling.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

 

Rekommenderade jobb

L1 Support Professional till CompuGroup Medical
Poolia Stockholm Heltid
Vi söker en integrationsspecialist till Mercedes-Benz i Malmö!
Poolia Helsingborg Heltidsanställd
Vi söker en integrationsspecialist till Mercedes-Benz i Malmö!
Poolia Malmö Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60491