Jobbet Lösningsorienterad projektledare inom IT har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lösningsorienterad projektledare inom IT publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Har du erfarenhet av projektledning och IT? Vill du vara med på en spännande resa med enorma möjligheter? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare hos vår kund kommer du ha all kontakt med företagets svenska kunder kring planering, genomförande och uppföljning av projekt. Du kommer att koordinera projekten tillsammans med utvecklare som sitter i Oslo och vara ansvarig för att administrera och planera resurser för varje uppdrag. Du kommer att vara med i starten av den svenska organisationen men arbeta med större befintliga kunder som bolaget redan har här idag. Under din introduktion kommer du ha sällskap här i Stockholm av en kollega från Oslo-kontoret.

Om företaget
Vår kund arbetar med att utveckla en egen mjukvaruplattform som sedan specialanpassas för varje individuell kund. Bolaget arbetar med att utveckla en egen e-sign portal för avtal och vänder sig främst mot offentlig sektor samt bank och finans men har även kunder inom vissa andra branscher. Det är ett norskt bolag som arbetat under många år även på den svenska marknaden men tidigare inte haft en svensk organisation men vill nu bygga upp ett kontor och en hel verksamhet även i Sverige, där du i framtiden har möjlighet att vara med och bygga och agera country manager. Så ta chansen att bli en viktig del av detta spännande kapitel i bolagets utveckling!

Din profil
Vi söker dig som är initiativtagande och har ett stort eget driv. Du är noggrann, strukturerad och har en bra koordinationsförmåga. Som person är du social, framåt och trivs med att vara kontakten utåt. I övrigt ser vi gärna att du: - Har du arbetat inom projektledning tidigare, det är inget krav men en stor merit! - Har en utbildning eller har arbetat inom IT. - Svenska och engelska i tal och skrift

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående Placeringsort: Stockholm Omfattning: 100% Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Referens

19110

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till