Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Lösningsarkitekt till Verksamhet & IT, ICA Sverige jobb i Stockholm på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Lösningsarkitekt till Verksamhet & IT, ICA Sverige på Ada Digital

Lösningsarkitekt till Verksamhet & IT, ICA Sverige

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du en lösningsarkitekt som trivs med att arbeta strategiskt och behålla en fot kvar i det operativa? Välkommen in till ICA!

Vill du arbeta med ett av Sveriges mest välkända varumärken och vara delaktig i deras förflyttning till molnet? Hos oss på ICA har du som Lösningsarkitekt ett helhetstänk över hur vi arbetar framåt och är med på att fånga upp verksamhetens behov och hur vi kravställer mot leverantörer. Du har utrymme att vara kreativ, arbeta med stor frihet och ta egna initiativ.

Tillsammans med ett kunnigt och engagerat team arkitekter arbetar du strategiskt angående ICA:s målarkitektur med fokus på enkelhet före komplexitet.

VI ERBJUDER DIG

  • En strategiskt viktig roll för ICA med stora möjligheter att sätta din prägel på arkitekturen
  • Att vara en del av ett välkänt företag som har fått pris för sitt miljöarbete
  • Ett team som både är snälla och resultatinriktade med stora möjligheter att testa sig fram och lära sig längst vägen
  • Bli en del av en organisation med en familjär och hjälpsam kultur som hela tiden delar med sig av sina med- och motgångar
  • Tydliga utvecklingsmöjligheter och möjlighet att växa inom organisationen med många valmöjligheter framåt
  • Högt förtroende för individen där vi jobbar enligt principen "ge mandat och ta eget ansvar"

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som lösningsarkitekt är du delaktig i att designa och underhålla lösningar i linje med ICA Sveriges målarkitektur, policies, guidelines samt verksamhetens prioriteringar. Du kommer även att få:

  • Sitta med i strategiska arkitektforum
  • Säkerställa att fortsatta förflyttningen från on-prem till Azure går smidigt
  • Kommunicera lösningsförslag och hjälpa till vid kravställning
  • Ansvara för drygt 30 externt sourcade applikationer som agerar systemstöd för marknadsinitiativ/ CRM/ bildhantering, exempelvis Atlas (GDPR) och ICA Service Now

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att tillhöra avdelningen VUIT (Verksamhetsutveckling & IT) och ingå i teamet ComX (under External Sourcing med fokus på systemstöd för hela ICA) som består av 22 medarbetare. Du kommer att jobba nära andra arkitekter, utvecklare (on-och off-site) och business analysts.

ICA Sveriges moderna kontor ligger i Solna nära Mall of Scandinavia. Vi har en fin matsal, gym och motionsstationer. Vi ser framför oss en hybrid med både möjlighet att fortsätta jobba hemifrån och träffas på kontoret.

MER OM DIG

För att lyckas i denna roll ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med lösnings/applikationsarkitektur och har lätt för att anta ett helhetsperspektiv. Du har tidigare arbetat med integrationer och processorientering, gärna inom Azures produkter. Du har ett informationssäkerhetstänk och förstår vikten av att hålla ICA:s data säker. Du kan uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska. Du trivs med att ta på dig Tech Lead-hatten när det behövs.

Som person är du pragmatisk, lösningsorienterad och har lätt för att ta ett holistiskt perspektiv. Vi ser även att du har ett stort tekniskt intresse och van att jobba iterativt, agilt och gillar att testa dig fram och lära längst vägen. Det är en fördel om du har en grund inom utveckling med en attityd att kunna växla mellan det operativa fast med fokus på det strategiska och långsiktiga.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 80175528084D4E52982304464DA82590