Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Lösningsarkitekt till Dina Försäkring AB, placering Stockholm jobb i Årsta på Reperio Search

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Lösningsarkitekt till Dina Försäkring AB, placering Stockholm på Reperio Search

Lösningsarkitekt till Dina Försäkring AB, placering Stockholm

Reperio Search Årsta, Stockholms län Heltid

Vill du arbeta hos en av branschens trevligaste försäkringsbolag med en familjär atmosfär, då har du chansen nu! Dina Försäkring AB expanderar och söker nu ett flertal roller till enheterna för kundutveckling och IT!

Dina Försäkring söker nu en Lösningsarkitekt till enheten för IT. Som Lösningsarkitekt hos Dina Försäkring kommer du att få tänka nytt och utmana med en ambition att göra saker tillräckligt bra i förhållandet till time-to-market. Företaget sitter dessutom i fräscha lokaler, med gym och gruppträningsmöjligheter, ett stenkast ifrån slottet på Skeppsbron i Stockholm.

Dina Försäkringar

Vi är sex försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi finns på flera platser i landet, från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare. Ledorden för vår verksamhet är nytänkande, nära och engagerade. Dina Försäkring AB är en serviceorganisation och ett försäkringsbolag som ägs av Dinagruppens fem lokalbolag.

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för Dina Försäkrings räkning en lösningsarkitekt. Som lösningsarkitekt arbetar du i nära samarbete med förvaltningsledare och utvecklingspartners och verkar för att företagets strategi för arkitektur omsätts i praktiken. Systemlandskapet består såväl av anpassade standardsystem som egenutvecklade lösningar och spänner över hela affären, från försäkringssystemet med sälj och skador till CRM:et och e-tjänster/webb. Integrationslagret, skrivet i Java, håller ihop den digitala upplevelsen för såväl handläggare som slutkunder. Mer specifikt innebär tjänsten att:

  • Medverka och/eller driva framtagning av arkitekturella lösningsförslag för förvaltning och projekt
  • Vara med vid granskning och bedömning av framtagna lösningsförslag från såväl Dina Försäkringars externa sourcingpartners som från våra egna arkitekter.
  • Sätta sig in i frågeställningar för arkitektur och aktivt medverka i diskussioner kring dessa
  • Inneha ett övergripande säkerhetsfokus rörande den arkitektur och de lösningar som tas fram

Vem söker vi

Vi söker dig som idag jobbar som lösningsarkitekt eller vill ta steget vidare till en sådan roll. Du har en relevant högskoleutbildning och vi ser det som meriterande om du är certifierad arkitekt motsvarande Dataföreningen. Som person är du driven, lyhörd och nytänkande och du utrycker dig mycket bra i tal och skrift, på såväl svenska som engelska. Vidare har du minst fem års erfarenhet av systemutveckling i komplexa miljöer med många integrationspunkter. Du har även erfarenhet av att ta fram lösningsförslag utifrån övergripande riktlinjer för arkitektur, erfarenhet av att designa för god förvaltningsbarhet och kunskaper inom UML. Dina kunskaper inom SQL och databaser är grundläggande och erfarenhet från Linux och/eller Windows driftmiljöer är meriterande.

Vad erbjuder Dina Försäkring?

Att arbeta på Dina Försäkring innebär att du har en samhällsbärande funktion. Det är medarbetarna på Dina Försäkring som tillsammans ser till att människor som förlorat sitt hem i en brand snabbt får tak över huvudet, att företag vågar satsa och kan känna sig trygga med att bygga upp sin verksamhet och som hjälper skadade människor att få ekonomiska möjligheter att fortsätta sina liv. Därför gör du skillnad på riktigt när du arbetar hos Dina Försäkring och du ska känna att du är en viktig del i det. Dessutom kommer du till ett företag med Dina-andan som handlar om att företaget värnar om sina kunder och medarbetare. Kulturen präglas av en trevlig och informell arbetsmiljö. För att få ihop livspusslet läggs möten på rimliga tider och det finns goda möjligheter till flexibilitet. Dina Försäkring erbjuder dig dessutom ett bra kollektivavtal och alla förmåner som branschen normalt erbjuder. Det är allt från friskvård till subventionerad lunch och rabatter på försäkrings- och pensionslösningar.

Låter det intressant? Urval sker löpande så bifoga din ansökan nedan så snart som möjligt. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom Dina Försäkringars federation. Har du frågor om tjänsten, då är du varmt välkommen att kontakta Malin Nordh, ansvarig Rekryteringskonsult på Reperio Search via [ Email address blocked ] eller 072 – 325 66 96. 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1196034-274340