Jobbet Lösningsarkitekt sökes till Netgain i Skåne! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lösningsarkitekt sökes till Netgain i Skåne! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av systemutveckling och påbörjat din karriär inom IT-arkitektur? Har du ett intresse för automation och systemeffektivisering? Vill du vara en del av ett expansivt företag där du har en möjlighet att påverka? Läs då mer nedan!

Information om uppdraget:

Netgain AB, del av koncernen Combined Excellence, hjälper företag att på kort tid digitalisera sin verksamhet. Netgain erbjuder kunskap inom digital automation och robotisering vilket effektiviserar manuella rutiner, beställningar och processer för snabbt resultat och ökad lönsamhet. Netgain startade sin verksamhet 2008 och finns idag i Stockholm, Norrköping, Karlstad och Lund, med konsulter över hela Sverige. Idag består bolaget av mer än 40 konsulter.

Just nu befinner sig Netgain i en spännande uppstartsperiod med nya lokaler i Lund. Bolaget söker nu kompetenta lösningsarkitekter för att komplettera deras team som idag består av 5 kollegor.

I rollen som lösningsarkitekt kommer du arbeta med systemanpassningar, utveckling och integration. Med ditt öga för samband mellan IT och verksamhet kommer du med effektiviseringslösningar för att automatisera kundens organisation. Du kommer att arbeta konsultativt ute hos Netgains kunder och arbeta med lösningsdesign och applikationsteknik.

Tjänsten är en heltidstjänst med start efter överenskommelse. Rekryteringsprocessen sker via StudentConsulting och du kommer bli anställd direkt av Netgain. Vår kund är öppen för flyttande kandidater.

Detta söker vi:

Vi ser att du som söker har flerårig erfarenhet av systemutveckling och integration samt någon erfarenhet inom IT-arkitektur. Du har tidigare använt din kompetens för att utveckla automatiseringslösningar och är en van problemlösare. Konsultbakgrund är meriterande, men inte ett krav. Eftergymnasial utbildning med inriktning mot gränslandet mellan IT & verksamhet är ett krav.

Du har kompetens inom flera av följande teknologier: SQL, Javascript, Java, HTML, .NET och C#, samt har arbetat med relevanta ramverk. Det är starkt meriterande om du har arbetat med plattformar som ServiceNow, CA Technologies eller RPA.

Som person är du en gedigen problemlösare. Du har ett personligt intresse för att hitta förbättringsförslag och att effektivisera din vardag. Du har en fallenhet för systemarkitektur och stort kundfokus. Vi ser det som en självklarhet att du vill bidra med din kompetens till teamet såväl som till kunderna. Du talar svenska och engelska flytande.

Sökord: Lösningsarkitekt, Solution Architecht, IT-Arkitekt, Systemutvecklare, System Developer, Netgain, Combined Excellence, Automation, Systemintegration, Effektiiseringslösningar, ServiceNow

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48768

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till