Jobbet Lönespecialist till Upplands Väsby har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lönespecialist till Upplands Väsby publicerad av Andara Bemanning AB

Full-Time
Upplands Väsby

Arbetsbeskrivning

Vi söker en ambitiös och serviceminded lönespecialist till vår kund i Upplands Väsby. Vår kund behöver utöka sitt löneteam med en lösningsorienterad och driven lönespecialist som kan Hogia Lön och är van vid stora volymer löner. 

Vår kund är ett internationellt transportföretag som finns i många länder världen över. Bolaget är inne i en stor förändringsprocess där de ska integreras med sitt dotterbolag.

Arbetsuppgifter

Du och dina kollegor i löneteamet ansvarar för att sköta hela löneprocessen från ax till limpa. Lönebearbetning och beräkning sker i Hogia Lön och tidrapportering görs i Tidomat. I arbetsuppgifterna ingår även att ha god kunskap av både tjänstemannalöner och kollektivavtal.

Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera:

 • Hantering av ersättningar och arvoden 
 • Hantering av semesterberäkningar
 • Hantering av pensions- och övriga försäkringar
 • Besvara avtals- och arbetsrättsfrågor
 • Utföra årsskiftesrutiner 
 • Kontakt med chefer och medarbetare inom företaget
 • Framtagande av statistikrapporter
 • Rapportering till och kontakt med Försäkringskassan, Migrationsverket, Kronofogden, SCB och andra myndigheter


Kvalifikationer

Som lönespecialist har du minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. 

Du är van att arbeta med all administration som förekommer runt lönehantering såsom ersättningar, arvoden, semester och intyg. Det är en stor fördel om du har vana från arbete i stora organisationer och med stora volymer.

 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
 • Goda kunskaper i Hogia Lön är ett krav

Personliga egenskaper

Vi söker efter en person med mycket driv, stark motivation och strukturer. Du behöver gilla förändring och tycka om att arbeta med kontinuerliga förbättringar. För att du ska trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret bör du även vara stresstålig och du måste vara uthållig för att klara av arbetsbördan.


Mer om tjänsten 

 • Tillsättning: Gärna så snart som möjligt
 • Omsättning Heltid 37,5 tim 
 • Placering: Upplands Väsby
 • Konsultuthyrning under 6 månader med möjlighet till förlängning eller anställning


Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på [ Email address blocked ] . Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank. 


Varför jobba på Andara Group?

Våra kunder brukar beskriva Andara Group som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Group Konsultuthyrning och Rekrytering arbetar som namnet antyder både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Group är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara Group är konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!

Referens

teamtailor-973107-183423

Om företaget

Varför jobba med oss?
På Andara sätter vi våra medarbetares karriärmål i fokus och vårt mål är att bygga varaktiga relationer. Med ett långsiktigt engagemang bidrar vi till att skapa balans i arbetslivet, framför allt genom att lyssna på våra medarbetare, varandra och på våra kunder.

ANSTÄLLNINGSFÖRMÅNER
Vi erbjuder marknadsmässiga löner och semesterersättning. Din anställning omfattas givetvis även av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag mm.

MEDRYCKANDE MEDARBETARAKTIVITETER
Vi är måna om att du ska känna dig delaktig. Därför anordnar vi regelbundet varierande och roliga aktiviteter för våra medarbetare.

HOS OSS BLIR DU SEDD OCH HÖRD
Vi finns alltid tillhands för att stötta, coacha och ge råd till dig som medarbetare. Vi jobbar flexibelt tillsammans med dig och håller tät kontakt för att du ska trivas och utvecklas på bästa sätt.

VI ÄR INTE EN BEMANNINGSFABRIK
Vi är tillräckligt stora och starka för att du som konsult ska känna dig trygg hos oss – men vi är inte en bemanningsfabrik där du försvinner och blir en anonym siffra bland tusentals andra siffror. Vi sätter en ära i att bemöta alla våra kandidater med respekt och värdighet och hos oss slipper du bli intervjuad av en 23 åring som just är klar med sin utbildning.

BESÖK GÄRNA VÅR HEMSIDA
Vi platsannonserar inte alla uppdrag vi får in. Det kan t ex bero på att kunden inte vill skylta med att de söker en ny medarbetare och ibland beror det på att det är så bråttom att hitta en kandidat att vi inte hinner. Därför är det en bra idé att besöka vår hemsida www.andara.se/sok-jobb/lediga-jobb/ och proaktivt lägga in dina uppgifter hos oss och därmed bli först med att få information om lediga tjänster och få en personlig kontakt med oss och öka chansen för en perfekt matchning.

VILL DU JOBBA SOM UTHYRD KONSULT – ELLER SÖKER DU NYTT FAST JOBB?
Hos oss kan du välja både och. Vi har alltid spännande uthyrningsuppdrag och vi har också många intressanta rekryteringsuppdrag.

DU ÄR ALLTID VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till