Jobbet Lönespecialist sökes för uppdrag hos kund! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lönespecialist sökes för uppdrag hos kund! publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en lönespecialist med bred kunskap i programmet Hogia till vår kund i Uppsala. Kunden är verksam inom läkemedelsindustrin.  

Om tjänsten

Tjänsten är en deltidstjänst på 50-75 % hos vår kund i Uppsala som är verksam inom läkemedelsindustrin. Du kommer att arbeta med löner i programmet Hogia. Uppdraget är planerat att pågå i 3 månader. Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt tidigare erfarenhet av arbete i Hogia. Du har minst en gymnasial utbildning inom ekonomi.  Som person är du driven, ambitiös, strukturerad. Du är ansvarstagande, tar initiativ och är målinriktad. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/50-75%/Uppsala 

Tillträdesdag
Omgående

Information

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta Ludvig Millqvist på ludvig.millqvist2@lernia.se

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på lernia.se.

Referens

98112

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till