Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Lönespecialist med utläggsfokus till NCC jobb i Solna på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Lönespecialist med utläggsfokus till NCC på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Lönespecialist med utläggsfokus till NCC

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Solna, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning

I den varierande och roliga rollen som lönespecialist hos NCC kommer du hantera registrering och redovisning av utlägg. Du kommer även hantera frågor gällande förmåner och hur dessa ska beskattas. Tillsammans med dina kollegor kommer du löpande granska inskickade utlägg samt återkoppla till organisationen vid eventuella fel. Teamet hanterar utlägg för koncernens svenska tjänstemän och granskar i dagsläget cirka 700–1000 utlägg i månaden. Under 2021 har NCC tagit fram ett förtydligande av regelverket kring
gåvor och representation, och du kommer tillsammans med övriga kollegor vara en del av dem som utbildar och informerar organisationen. Du kommer även vara delaktig i att utbilda NCC:s first line support i hur dem ska besvara frågor kopplat till utläggshantering och förmåner.
I rollen som lönespecialist kommer du ingå i ett team på 5–7 personer och rapportera till löneredovisningschefen och stämma av löpande leverans med ansvarig samordnare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Utläggsredovisning
  • Frågor gällande förmåner och förmånsbeskattning
  • Granska utlägg och återkoppla eventuella fel
  • Förbättringsarbete
  • Utbilda och utveckla organisationen i frågor rörande utläggshantering
  • Stötta övriga teamet i det dagliga arbetet

I rollen ingår att ha ett brett samarbete internt med HRS, HR och till viss del även NCC:s ekonomiavdelning. Systemet du kommer att arbeta i är främst utläggssystemet TEM, lönesystemet HRM Softwares, och ärendehanteringssystemet, Service Now, som används för att kommunicera med verksamheten. Du kan också komma att arbeta i ekonomisystemet Lawson.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som lönespecialist på NCC har du tidigare erfarenhet på ca 1–2 år från rollen som ekonomiassistent alternativt löneadministratör. I din roll kommer du ha löpande dialog med verksamheten rörande utlägg i samband med resor och representation samt olika slag av förmåner. Det är också viktigt att du känner dig bekväm med att utrycka dig väl i text när du arbetar i vårt ärendehanteringssystem. Ditt bemötande är A och O och du är van att hantera intern service för att bidra till ett framgångsrikt arbetssätt. Som person är du nyfiken, in-lyssnade och ställer gärna en extra fråga för att på ett professionellt sätt kunna besvara de frågor som ställs. Vidare är du en god teammedlem och bidrar med nya idéer och förslag för att förenkla och förbättra processer. Du har god systemvana och är van att ha flertalet kontaktytor inom organisationen. Vi kommer se det som meritande om du tidigare har erfarenhet av HRM, TEM samt Officepaketet.

Du erbjuds

En roll som lönespecialist till NCC där du kommer vara en del av en grupp med mycket energi och glädje där ni jobbar mot att kvalitetssäkra NCC löneredovisning. Rollen är en direktrekrytering till NCC och du kommer sitta på deras nya och trevliga kontor ute vid Järvakrog. På NCC har vi en starklagkänsla där vi hjälps åt för att säkerställa att vi når våra mål tillsammans. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Gabriel Spennare via mejl: [ Email address blocked ]

OM NCC

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans. Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.
Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.
Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.
NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3224D2761B574F13946B572EDBC27AAB