Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Lönespecialist jobb i Stockholm på Michael Page

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Lönespecialist på Michael Page

Lönespecialist

Michael Page Stockholm, Stockholms län Heltid

Som Produktspecialist på SoftOne ansvarar du för att ge god service och lösa företagskundernas systemfrågor kring ekonomi, redovisning och lön. Du är en del av avdelningen Service & Kvalitet och du hanterar ärenden som exempelvis berör fakturering, order, kund- och leverantörsreskontra, redovisning, schemaläggning, tidrapportering och löneadministration.

Information om kunden

Ärendena varierar i omfattning och du förväntas utreda problem och bereda förbättringar till utvecklingsavdelningen. Du välkomnas till en kunnig avdelning bestående av 10 medarbetare där alla hjälps åt.

SoftOnes huvudkontor är beläget på Drottninggatan vid Sergels torg i centrala Stockholm i moderna lokaler med öppet kontorslandskap. Här sitter du tillsammans med cirka 45 medarbetare och du välkomnas till en prestigelös, öppen och positiv arbetsplats med platt organisation och entreprenörsanda.

Beskrivning

Som Produktspecialist ansvarar du tillsammans med resten av Service & Kvalitetsteamet för att på olika sätt hjälpa SoftOnes kunder. SoftOnes kunder varierar i storlek och finns inom olika branscher såsom handel, hantverkare och industri. Förutom daglig kontakt med kunderna samarbetar du internt med ditt team, konsulter, utvecklare och andra kollegor. Du förväntas bidra i utvecklingsarbetet av systemet genom att initiera, leda och utföra olika testarbeten. Service & Kvalitet arbetar aktivt med digitala rutinbeskrivningar, manualer och FAQ för att möjliggöra smidigare hjälp till användarna och frigöra mer tid till personlig service.

I rollen som Produktspecialist hanterar du kundärenden såsom exempelvis:

  • Frågor om varför det är en diff på en bokföringsrapport.
  • Frågor om hur semesterberäkningen faller ut på viss personal.
  • Frågor om inställningar på lönearter och hur konteringar sätts upp för att få specifika utfall enl önskemål.

Eftersom frågorna är starkt kopplade till redovisning och lön söker vi dig med goda kunskaper inom yrkesområdet. Brinner du dessutom för digitalisering ska du definitivt söka till en utvecklingsinriktad och ledande systemleverantör som vill fortsätta växa tillsammans med dig! Som Produktspecialist har du även stora möjligheter framöver att avancera internt på SoftOne, till roller såsom exempelvis teamleader/chef eller specialist inom olika områden.

Sökandes profil

Vi söker dig som har arbetat minst 3 år inom redovisning/lön. Du har gedigna kunskaper inom redovisning, tid, schema och lönehantering. Du brinner för digitalisering och har erfarenhet av moderna IT-miljöer kopplat till redovisning och lön. Du har genomfört eftergymnasiala studier inom ekonomi/lön/IT. Du är utvecklingsinriktad och bidrar aktivt i kontinuerligt förbättringsarbete. Du är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du driven, serviceinriktad och engageras av att skapa positiva kundupplevelser. Du har en god förmåga att sätta dig in i systemanvändarens problem samtidigt som du är strukturerad och utreder ärendet på ett effektivt sätt. Din pedagogiska ådra gör att du har lätt för att hjälpa andra, oavsett kunskapsnivå. Du fungerar utmärkt i självständigt arbete och i samarbete med kollegor.

Jobberbjudande

En roll i en snabbväxande organisation med möjlighet att påverka och utvecklas inom just det du brinner för. Eftersom SoftOne är en mindre organisation kan de vara snabbfotade och fatta snabba beslut när det behövs, alltså inga långsamma processer. Organisationskulturen präglas av högt i tak och prestigelöshet.

Som anställd hos SoftOne erbjuds du bland annat:

  • Sommartid med 35/h arbetsvecka
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag
  • Privat sjukvårdsförsäkring

Rekryteringen hanteras av Victor Carls. Urval sker löpande. För frågor, ring

+46733245880
, eller maila
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: JN -092021-3605538