Jobbet Lönekonsult till framtida uppdrag i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lönekonsult till framtida uppdrag i Stockholm publicerad av Randstad AB

Part-Time
Solna

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Är du intresserad av att arbeta som lönekonsult och har god erfarenhet av att hantera samtliga delar i löneprocessen. Är du van vid att arbeta i ett högt tempo och gillar att anta spännande och variationsrika uppdrag som konsultrollen innebär? Då kan en karriär som lönekonsult hos oss på Randstad Finance vara något för dig! 

Randstad Finance är specialister inom ekonomi och lön. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Finance står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.


ansvarsområde.

På Randstad Finance har vi ett stort nätverk av konsulter som arbetar inom en mängd olika ekonomroller, företag och branscher. De ansvarsområden du får som konsult kan därmed variera beroende på erfarenhet och uppdrag. 

Ta chansen att få bli en av våra framgångsrika lönekonsulter. För att omväxling i karriären är roligt och utvecklande. 


arbetstider.

Heltid.


kvalifikationer.

Vi söker dig med minst tre års erfarenhet av att arbeta som lönespecialist. Du ska ha god erfarenhet av att hantera samtliga delar i löneprocessen. 

Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift samt har goda Excel kunskaper. Vi ser det som meriterande om du arbetat i något av de större affärssystemen t.ex. Agda, Hogia, SAP, Visma, etc. 

Du bör ha en eftergymnasial utbildning inom lön, alternativt flerårig arbetslivserfarenhet inom lön. 
 
Då du som konsult på Randstad Finance kommer att arbeta på olika bolag med olika förutsättningar behöver du vara en flexibel och social person som kan anpassa dig väl till en föränderlig omvärld. Som konsult är det också viktigt att kunna jobba strukturerat och lösningsorienterat, att jobba väl mot deadlines, vara noggrann och ansvarstagande inför sina arbetsuppgifter. 
 
För att säkerställa en hög kvalitet i våra processer och för att kunna matcha dig med rätt uppdrag genomför du som kandidat ett färdighetstest anpassat till den erfarenhet och kunskap du har. Innan anställning görs även en kreditkontroll och ett utdrag ur belastningsregistret. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 


ansökan.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. 

Referens

201309084

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till