Jobbet Lönekonsult sökes till stort bolag i centrala Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lönekonsult sökes till stort bolag i centrala Stockholm publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Är du utbildad lönekonsult med erfarenhet av Hogia? Vill du arbeta på ett företag med bra utvecklingsmöjligheter och inspirerande kollegor? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som lönekonsult hos vår kund kommer du att arbeta främst med programmet Hogia och tar helhetsansvar för externa kunders lönearbete. Upplägget är varierat och beroende på företagens storlek arbetar du med ett till max sex bolag. Rollen ingår i en grupp om runt 10 personer och du rapporterar till en lönechef. Tjänsten kräver självständigt arbete med stort ansvar och en rådgivande funktion gentemot medarbetare inom bolagen.

Om företaget
Vår kund är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi och ingår i en internationell koncern med 8 kontor i Sverige. De hjälper sina kunder att dra fördelar av digitaliseringen kring deras redovisning, lön och HR. Utöver lönekonsulter finns det även en säljavdelning, inköpsavdelning samt marknadsavdelning. Stockholmskontoret ligger centralt och har idag 150 anställda. Företaget har stor personalfokus och kan stolt säga att de satsar hårt på företagshälsa.

Din profil
Vi ser att du har arbetat med Hogia tidigare och kan självständigt bearbeta en löns hela cykel. Som person är du serviceinriktad, ödmjuk och noggrann. Skallkrav - KY utbildning eller motsvarande som lönekonsult - Erfarenhet av Hogia - Svenska och Engelska i tal och skrift Meriterande - 2-3 års erfarenhet inom lön - Ha intresse för lönesystem.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Arbetsort: Stockholm Arbetstider: 8-17 Start: Omgående

Referens

19895

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till