Jobbet Lönekonsult sökes omgående till växande bolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Lönekonsult sökes omgående till växande bolag! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av löneadministration? Vill du arbeta på ett växande företag? Är du strukturerad och noggrann? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning en lönekonsult. Vår kund är ett växande företag beläget i Kista.

I rollen som lönekonsult ansvarar du för dina kunders löneprocesser och genom nära samarbete med både kunder och kollegor utvecklar och förbättrar vi ständigt vårt arbete. Du kommer personligen att hantera flera kunder, vilket kan vara inom olika branscher och storlekar.

Tjänsten är på heltid med start omgående, uppdraget är till en början på 3-4 månader med stor chans till förlängning för rätt person. Detta är till en början ett konsultuppdrag där du som senast 3-4 månader blir övertagen av kund förutsatt att allt går som det ska. Vilket innebär att du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår samarbetspartners kund som har kontor i Kista. Tillsättning sker när vi har hittat rätt kandidat. Arbetstiderna är förlagt vardagar mellan 08.00-17.00. Tjänsten passar dig som trivs i en arbetsmiljö med högt i tak och som erbjuder mycket frihet under ansvar.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av löneadministration och som är intresserad av att ständigt utveckla och förbättra processerna inom löneområdet. Din erfarenhet sträcker sig över hela löneprocessen, från start till slut. Du kan tolka lagar och avtal och har en vilja att förändra och lösa problem på eget initiativ för ett effektivt arbete. Du har mycket goda kunskaper inom löneområdet, är väl förtrogen med den löpande löneprocessen och har erfarenhet från att arbeta med både kollektivlöner och löner för tjänstemän. Du är en god och tydlig kommunikatör som behärskar svenska i både tal och skrift.
Du som söker är strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Du är också en prestigelös person som har förmågan att lyfta blicken över detaljerna. Utöver detta tror vi att du är en god och tydlig kommunikatör, och du har dessutom stark känsla för god service.
Låter det här som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40570

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn020 - Stockholm).