Jobbet Lönekonsult, Umeå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lönekonsult, Umeå publicerad av Aspia

Full-Time
Umeå

Arbetsbeskrivning

Drivs du av att få ge service och vill lära dig mer om löneområdet? Till vårt lönecenter i Umeå söker vi nu dig som vill arbeta med att skapa goda och långsiktiga kundrelationer kombinerat med ett professionellt och kvalitativt lönearbete. Här ges förutsättningarna att verkligen utvecklas i rollen som konsult och bredda din kompetens inom lön i ett bolag som värnar om work-life balance. Tillträde under hösten 2020 eller januari 2021.

Din roll

Här får du möjligheten att ansvara för hela löneprocessen för ett flertal kunder inom en mängd olika branscher. Du planerar själv ditt arbete och ansvarar för att leverans sker enligt avtal och budget. För att trivas i rollen som Lönekonsult behöver du ha en vilja att sätta dig in i nya områden och hålla dig uppdaterad om nya lagar och regler. Allt för att skapa en bra tjänst för vår kund och för att hela tiden hålla god kvalitet i ditt arbete. Självklart tror vi att du trivs i kontakten med kund och drivs av att ge den bästa servicen tillsammans med dina medarbetare.
I ditt arbete ingår bland annat:

  • Kontakt med kundföretag i personalfrågor
  • Hantera tid- och resefiler från försystem
  • Hantera löpande lönearbete

Arbetet utförs främst på det egna kontoret i Umeå men kan även innebära arbete hos kund.

Din profil

Vi söker dig som har:

  • För tjänsten relevant utbildning alternativt erfarenhet av arbete inom lön eller ekonomi
  • Erfarenhet av att tolka lagar och avtal
  • God kunskap i svenska och engelska i tal och skrift

Vidare ser vi att du har god kunskap inom Office-paketet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med outsourcing i en konsultverksamhet samt om du har erfarenhet av arbete i systemet FLEX Lön. Ett steg att utvecklas i rollen som Lönekonsult är att ta ett större ansvar för våra system och digitalisering av våra processer, det är därför meriterande om du har ett intresse för detta.

I Aspias rekrytering sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du:

  • Är en lagspelare som har lätt för att samarbeta
  • Är en god och tydlig kommunikatör då du hanterar flera olika kunder med olika behov
  • Har en förmåga att vara noggrann samtidigt som du är effektiv i ditt arbete mot uppsatta deadlines
  • Uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö

Andra egenskaper som vi värdesätter är initiativkraft, analytisk förmåga, kreativitet, samt ett affärsmässigt tänkande. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Du erbjuds en flexibel roll med stor frihet under ansvar. Under perioder i månaden kräver arbetet mer tid medan det under andra perioder är betydligt lugnare. Här har du hjälp av vår saldotid som ger flexibilitet över månaden/året.

Varmt välkommen med din ansökan!

För en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess använder vi oss av arbetspsykologiska tester som ett första steg i urvalet.

Ansökan bör vara oss tillhanda senast den 21 oktober. Vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan tillsättas innan detta datum.

För mer information om tjänsten, kontakta Karin Conradzon, [ Link removed ] . Har du frågor om rekryteringsprocessen kan du höra av dig till Emelie Jorland på HR, [ Link removed ] .


Aspia är en ledande aktör inom redovisning, lön, skatt och affärsrelaterad rådgivning med 1 450 medarbetare på drygt 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig.

Aspia är det självklara valet både för unga som söker sitt första jobb och för erfarna experter som vill ta ett steg vidare i karriären. Idéer och individer får växa hos oss i en inkluderande, rolig och kreativ miljö och det är på Aspia vi vill att du ska ha den bästa tiden i din karriär!

Referens

65592

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till