Jobbet Löneansvarig sökes till Norrbottens största privata arbetsgivare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Löneansvarig sökes till Norrbottens största privata arbetsgivare! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker en löneansvarig som brinner för lönefrågor och administration!

Information om uppdraget:

Vår centraliserade ekonomiavdelning är en av våra viktiga stödfunktioner. Vi söker en erfaren löneadministratör med placering i Stockholm.

Arbetsuppgifterna innefattar:

• Löpande löneberedning för våra bolag.
• Administration av pension, frånvarohantering, utläggsredovisningar, arbetsgivarintyg etc.
• Systemansvar för lönesystem och utläggssystem
• I övrigt förekommande arbetsuppgifter på en löneavdelning.

Detta söker vi:

Vi söker en löneadministratör med några års arbetslivserfarenhet av kvalitativt lönearbete och gärna med en relevant utbildning inom löneområdet. Du brinner för löneadministration och administration. Vidare gillar du att skapa effektiva strukturer och drivs av att förbättra och effektivisera. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt med hela löneprocessen.

För tjänsten är erfarenhet av arbete i Hogia Lön Plus och Hogia Personal starkt positivt. Att du har goda kunskaper i Excel är en förutsättning. För att trivas hos oss ser vi att du är noggrann, stresstålig och snabblärd. Det är viktigt att du fungerar bra i team då du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor. Som person är du engagerad och driven att ta stort ansvar för din arbetsinsats.

Du kommer att vara placerad på vårt kontor på Sveavägen i Stockholm. Tjänsten är på 100 % och kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person, därför sker urval och intervjuer löpande. Kom ihåg att ett utförligt och genomarbetat CV ökar dina chanser i urvalsprocessen.

Är det dig vi letar efter? Vi håller intervjuer löpande och vill tillsätta tjänsten snarast -så ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44380

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till