Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Löneadministratör till SVT i Stockholm jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Löneadministratör till SVT i Stockholm på Randstad AB

Löneadministratör till SVT i Stockholm

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

SVT söker löneadministratör! Vi söker dig som vill ingå i en grupp hjälpsamma kollegor och bistå SVT med lönehantering och support i lönerelaterade frågor. 

Som löneadministratör ingår du i SVT Lön som är en del av ekonomiavdelningen på SVT. SVT Lön består av fem löneadministratörer, en löneassistent, två systemförvaltare samt lönechef och vi arbetar i fina lokaler i anslutning till TV och Radiohuset på Gärdet i Stockholm. 

Löneavdelningen befinner sig i ett spännande utvecklingsskede med stort fokus på digitalisering och robotisering/RPA. Vill du vara med på den resan?


ansvarsområde.

Som en del i teamet på SVT Lön är du en viktig del i organisationen. Du kommer att hantera vanligt förekommande sysslor inom lön såsom underlag för lön och ersättningar, utfärda intyg, ha myndighetskontakter samt hantera anställningar.

En viktig del i rollen är intern support. Tillsammans med dina kollegor tar du ansvar för att bistå både chefer och medarbetare i löneärenden som inkommer via supportportal, lönesystemet och genom att delta i bemanningen av telefonsupporten.  

Dina huvudsakliga ansvarsområden:
  • Hantera underlag för lön och ersättningar
  • Hantering av anställningar
  • Supportera chefer och medarbetare i löneärenden
  • Supportärenden inkomna via ärendeflöde, supportportalen samt telefon
  • Hantera förfrågningar från Försäkringskassan samt andra myndighetskontakter
  • Utfärda intyg mm
  • Aktivt driva utvecklingsarbete i samarbete med kollegor


kvalifikationer.

Vi söker dig med minst 1,5 år Yrkeshögskoleutbildning i lön eller liknande och med ca 2 års erfarenhet av arbete med hela lönekedjan. Du bör också ha erfarenhet av att tolka kollektivavtal och lagtexter. 
 
Arbetet sker i HR-plus 8 och det är meriterande om du har erfarenhet av det. Det är också viktigt att ha goda kunskaper i Excel och har du erfarenhet av pivottabeller och hantering av stora datamängder så är det meriterande. Då rollen är kommunikativ så behöver du behärska svenska i tal och skrift. 

Som person ser vi att du noggrann och har ett öga för detaljer. Du vill lära nytt och vet hur man söker information på ett effektivt sätt. Som löneadministratör måste du ha hög integritet och vara van att arbeta mot deadlines. Du är serviceminded och har god förmåga att prioritera. Proaktivitet och utvecklingsfokus är naturligt för dig.
  
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Eftersom vi speglar och granskar hela samhället vill vi ha medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter.


ansökan.

2021-09-21, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar SVT med Randstad Finance. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Patcha, [ Email address blocked ] eller 070-368 18 82 om du har frågor. Ansökan sker på www.randstad.se.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201356801