Jobbet Löneadministratör till Södermalm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Löneadministratör till Södermalm publicerad av Andara Bemanning AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vår kund som är en välkänd hjälporganisation behöver din hjälp! Vi söker en drivande och engagerad löneadministratör som brinner för att strukturer men också bidrar till enhetens utveckling. Företaget sitter i fräscha lokaler på Södermalm i Stockholm.

Arbetsuppgifter

I din roll som löneadministratör arbetar du huvudsakligen med lönebearbetning och utbetalning av lön, avtalstolkning och tillhörande administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att ge stöd till chefer och genomföra utbildningsinsatser inom området. I arbetsuppgifterna ingår också diverse personaladministrativa arbetsuppgifter såsom att skriva olika typer av intyg, lämna uppgifter till andra myndigheter, bemanningsadministration mm. Utifrån din kompetens och intresse kommer du också att självständigt ansvara för specifika områden.

Om arbetsuppgifterna

 • Du har vana/erfarenhet från löneutbetalningar
 • Du har erfarenhet av att rapportera till olika myndigheter
 • Du är van att tolka olika kollektivavtal
 • Du är van att arbeta med olika löneadministrativa arbetsuppgifter

Kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning samt vidareutbildning inom löne- och HR-området och/eller dokumenterad och väl vitsordad erfarenhet av flerårigt löneadministrativt arbete. Har du erfarenhet av Visma lönesystem är det meriterande, likaså om du har arbetat med bemanningssystemet TimeCare. Du har kunskap om och erfarenhet av att tolka arbetsrättslig lagstiftning och kollektivavtal. Dessutom har du mycket goda datakunskaper och goda kunskaper i Office-paketet och du har även en god förmåga att kommunicera på perfekt svenska i såväl tal som skrift.

Om dig

 • Du har minst gymnasieutbildning
 • Du behärskar Excel på hög nivå
 • Det är meriterande om du har vidareutbildat dig inom löneområdet
 • Du behärskar perfekt svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
 • Du har arbetat med Visma, TimeCare och med Officepaketet

Mer om tjänsten:

 • Tillsättning: snarast möjligt
 • Omfattning: heltid
 • Placering: Södermalm - Stockholm
 • Uppdragstyp: minst 6 månaders inhyrning med möjlighet till förlängning eller anställning

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och där förmågan att arbeta konsultativt mot våra kunder är av stor betydelse. Du är noggrann, eftertänksam, strukturerad och har förmåga att ta ansvar för dina uppgifter. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i team. Vi arbetar med ständiga förbättringar och det är av stor betydelse att du är utvecklingsinriktad och har kunden i fokus. Givetvis brinner du för att arbeta med löne/personaladministrativa arbetsuppgifter. Arbetstempot varierar över tid och därför är det viktigt att du kan hantera högre tempo under perioder i månaden och hålla ”deadlines”.

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank. 

Varmt välkommen med din ansökan!
Referens

teamtailor-217722-87561

Om företaget

Varför jobba med oss?
På Andara sätter vi våra medarbetares karriärmål i fokus och vårt mål är att bygga varaktiga relationer. Med ett långsiktigt engagemang bidrar vi till att skapa balans i arbetslivet, framför allt genom att lyssna på våra medarbetare, varandra och på våra kunder.

ANSTÄLLNINGSFÖRMÅNER
Vi erbjuder marknadsmässiga löner och semesterersättning. Din anställning omfattas givetvis även av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag mm.

MEDRYCKANDE MEDARBETARAKTIVITETER
Vi är måna om att du ska känna dig delaktig. Därför anordnar vi regelbundet varierande och roliga aktiviteter för våra medarbetare.

HOS OSS BLIR DU SEDD OCH HÖRD
Vi finns alltid tillhands för att stötta, coacha och ge råd till dig som medarbetare. Vi jobbar flexibelt tillsammans med dig och håller tät kontakt för att du ska trivas och utvecklas på bästa sätt.

VI ÄR INTE EN BEMANNINGSFABRIK
Vi är tillräckligt stora och starka för att du som konsult ska känna dig trygg hos oss – men vi är inte en bemanningsfabrik där du försvinner och blir en anonym siffra bland tusentals andra siffror. Vi sätter en ära i att bemöta alla våra kandidater med respekt och värdighet och hos oss slipper du bli intervjuad av en 23 åring som just är klar med sin utbildning.

BESÖK GÄRNA VÅR HEMSIDA
Vi platsannonserar inte alla uppdrag vi får in. Det kan t ex bero på att kunden inte vill skylta med att de söker en ny medarbetare och ibland beror det på att det är så bråttom att hitta en kandidat att vi inte hinner. Därför är det en bra idé att besöka vår hemsida www.andara.se/sok-jobb/lediga-jobb/ och proaktivt lägga in dina uppgifter hos oss och därmed bli först med att få information om lediga tjänster och få en personlig kontakt med oss och öka chansen för en perfekt matchning.

VILL DU JOBBA SOM UTHYRD KONSULT – ELLER SÖKER DU NYTT FAST JOBB?
Hos oss kan du välja både och. Vi har alltid spännande uthyrningsuppdrag och vi har också många intressanta rekryteringsuppdrag.

DU ÄR ALLTID VARMT VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till