SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Löneadministratörer till Nobina, Göteborg jobb i Göteborg på Meritmind

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Löneadministratörer till Nobina, Göteborg på Meritmind

Löneadministratörer till Nobina, Göteborg

Meritmind Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Meritmind arbetar i nära ett nära samarbete och ges återigen förtroendet att tillsätta nya medarbetare till deras löne-team. Vi söker ni fler löneadministratörer till vår kund vilka kommer att direktrekryteras till Nobina. Vill du bli en del av ett härligt team med gott samarbete på ett börsnoterat bolag i framkant? Har du arbetat med lön i några år och känner dig redo för nästa steg i karriären som löneadministratör så är du helt rätt för detta jobb.

Ansvarsområde:
Som löneadministratör kommer du tillsammans med dina kollegor att hantera ungefär 9000 löner för Nobinas svenska bolag. Du kommer självständigt ansvara för löneadministrationen för ett geografiskt område och supportera chefer ute i verksamheten. Du kommer att hantera tjänstemannalöner och tolka kollektivavtal inom Bussbranschen. Arbetsuppgifterna innefattar också att hantera statistik och rapporter, säkerställa GDPR efterlevnad, följa upp skattelagstiftningen och hantera ärenden från medarbetare avseende lönefrågor.

Nobina söker nu fler löneadministratörer och för den ena rollen är det högst meriterande att du har arbetat med pensioner och lösningar därikring. Denna roll kommer att formas så att du med specialistkompetens därinom ges en nisch i ditt arbete mot just pensioner.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: STA-4110264