Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Löneadministratör till Knowit i Malmö jobb i Malmö på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Löneadministratör till Knowit i Malmö på SJR AB

Löneadministratör till Knowit i Malmö

SJR AB Malmö, Skåne län Heltid


Löneadministratör till Knowit i Malmö


Vi är digitaliseringskonsulter som skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från tre affärsområden, [ Link removed ] , [ Link removed ]  och [ Link removed ] .

Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas.

Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 2 600 medarbetare representerade på 15 orter i Sverige, fem i Norge och på två i Danmark samt en vardera i Finland och Tyskland. Knowit är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm.

Löneadministratör
Knowit fortsätter sin tillväxtresa och efter det senaste förvärvet av Cybercom så stärker företaget nu upp lön- och ekonomiteamet med ytterligare en kollega. Tillsammans med din närmaste kollega ansvarar du för löner för ca 400 kollegor i region Syd. Du arbetar också tillsammans med övriga ekonomiteamet i hantering av andra ekonomirelaterade uppgifter.

Tjänsten är på heltid och placering är på ett av Malmös allra finaste kontor på Stortorget, med närhet till allt du kan önska. Du rapporterar till ekonomichef Marie Wallander. Som löneadministratör ingår du även i ett nätverk för motsvarande positioner på kontoren i Sundsvall, Göteborg och Stockholm för erfarenhetsutbyte och utveckling.

Knowit erbjuder dig en snabbrörlig, rolig och inspirerande arbetsplats där man löser problem tillsammans genom att vara ett oslagbart team. Knowit erbjuder trygga och hälsosamma anställningsförmåner och där jämställdhet, miljö och hållbarhet står högt på agendan. Knowit är väldigt stolta och glada över att vara klimatneutrala och det mest jämställda börsbolaget.

Exempel på dina arbetsuppgifter:

  • Löpande lönearbete
  • Administration kring bonus, pensioner, försäkring, sjuklöner, tjänstledigheter etc.
  • Rapportering
  • Support och service till organisationen
  • Onboarding av nya medarbetare
  • Tidrapporter och utläggshantering
  • Hantering av leverantörsfakturor

Knowit är schyssta – nära och tillgängliga - och brinner för innovation

Din bakgrund och profil
Du är troligen gymnasieekonom med någon form av påbyggnadsutbildning inom lön. Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och du känner dig trygg i årshjulet inom löneadministration. Vi ser det som högst önskvärt att du har arbetat i AGDA och att du trivs i och vill vara delaktig i utvecklingen av en digital miljö. Vi ser gärna att du tidigare också har haft någon koppling till ytterligare ekonomirelaterade arbetsuppgifter.

Vem är du?
För att trivas och bli lyckosam på Knowit i denna funktion så ligger noggrannhet och struktur dig varmt om hjärtat samt att du arbetar metodiskt och är mån om och prioriterar hög kvalité. Du tycker om att ha mycket kontakter med organisationen och du ser dig och dina kollegor som en viktig servicefunktion för verksamheten. Att du är nyfiken, tycker om utveckling och drivs av att förbättra rutiner och arbetsmetoder tror vi också stämmer in bra på dig som person.  

Ta chansen till ett arbete i ett framgångsrikt företag, på en riktigt trevlig arbetsplats och i ett sammansvetsat team. 

Ansökan 
Knowit samarbetar i denna rekrytering med SJR in Sweden. Vi påbörjar intervjuarbetet 3:e veckan i augusti men tveka inte att ansöka redan nu. Ansvarig rekryteringskonsult är Magnus Mellborg, 0766-471618.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy [ Link removed ]   


Titel: Löneadministratör

 

Rekommenderade jobb

Löneadministratör till Knowit i Malmö
SJR AB Malmö Heltid
Löneadministratör till Göteborgsområdet!
SJR AB Göteborg Heltidsanställd
Lager och montering
Empleo Växjö AB Växjö Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1248523-257663