Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Löneadministratör till bolag i Höör jobb i Höör på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Löneadministratör till bolag i Höör på SJR AB

Löneadministratör till bolag i Höör

SJR AB Höör, Skåne län Heltid

Nu söker vår kund i Höör en löneadministratör för en delad tjänst; 60% lön och 40% ekonomi, där fokuset ligger mycket på lön. Tjänsten är på heltid med placering i fina lokaler i centrala Höör. Bolaget är en koncern med familjär stämning och där man får möjlighet att ta ett stort eget ansvar i ett hjälpsamt professionellt team. Arbetsgivaren erbjuder flexibla arbetstider och du kommer att ha tätt samarbete tillsammans med ekonomichefen.

Exempel på dina arbetsuppgifter:

  • Sköta 65st löner självständigt från ax till limpa
  • Tidrapporter och utläggshantering
  • Behjälplig vid månadsbokslut
  • Bokföring
  • Rapportering
  • Support och service till organisationen

Din bakgrund och profil

Du har mest troligt en utbildning inom lön. Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av hela lönekörningen och du känner dig trygg i årshjulet inom löneadministration. Det är meriterande om du har arbetat i systemen Kontek eller Monitor och att du trivs i och vill vara delaktig i utvecklingen av en digital miljö. Vi ser gärna att du tidigare också har haft någon koppling till ytterligare ekonomirelaterade arbetsuppgifter.

För att trivas och bli lyckosam i denna tjänst ligger noggrannhet och struktur dig varmt om hjärtat, samt att du arbetar metodiskt och är mån om och prioriterar hög kvalité. Du tycker om att ha mycket kontakter med organisationen och du ser dig och dina kollegor som en viktig servicefunktion för verksamheten. Att du är nyfiken, driven och en ödmjuk kollega tror vi också stämmer in bra på dig som person. 

Övrig information

Uppdragstyp: Konsultuppdrag i 1 år med chans till förlängning

Ort: Höör

Start: omgående med viss uppsägningstis

Lön: Enligt överenskommelse

Vi interjuar löpande!

Ansökan 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jennie Olsson på [ Email address blocked ] . Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-10-08. 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]


Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.
 
Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Löneadministratör till bolag i Höör

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1330057-275386