Jobbet Löneadministratör sökes omgående till växande bolag i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Löneadministratör sökes omgående till växande bolag i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av löneadministration? Är du strukturerad och noggrann? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning en löneadministratör. Vår kund är ett växande företag beläget centrala Malmö.

I rollen som löneadministratör ansvarar du för de internt anställda i Sverige. Du kommer att arbeta med hela löneprocessen, från start till slut. Arbetesuppgiferna kan innebära så som att granska lönerapporter, arbeta med rapporter och statisktik men även att svara på frågor kring försäkringar och pension.

Tjänsten är på heltid med start omgående, uppdraget är till en början på 6 månader med stor chans till förlängning för rätt person.

Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Tillsättning sker när vi har hittat rätt kandidat. Arbetstiderna är förlagt vardagar mellan 08.00-17.00, men är till viss del flexibla. Tjänsten passar dig som trivs i en arbetsmiljö med högt i tak och som erbjuder mycket frihet under ansvar.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har utbildning eller erfarenhet av självständig lönehantering.

Du har mycket goda kunskaper inom löneområdet, är väl förtrogen med den löpande löneprocessen och har erfarenhet från att arbeta med både kollektivlöner och löner för tjänstemän. Du är en god och tydlig kommunikatör som behärskar svenska i både tal och skrift.
Du som söker är strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Du är också en prestigelös person som har förmågan att lyfta blicken över detaljerna. Utöver detta tror vi att du är en god och tydlig kommunikatör, och du har dessutom stark känsla för god service.
Låter det här som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40836

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Ekonomiassistent till Oatly Malmö Mpya Finance AB
Nätverkstekniker till Bredband2! Malmö StudentConsulting
IT-supporttekniker Malmö Aller media
Orderplockare med truckkort sökes Malmö Palm & Partners Bemanning
Receptionist till Akeab Malmö Poolia
Städare till Malmö med omnejd Malmö Hemfrid i Sverige AB
Lagermedarbetare Arlöv Hilti

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn002 - Malmö).