Jobbet Löneadministratör sökes har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Löneadministratör sökes publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning


Vi söker en löneadministratör för kommande uppdrag i Umeå. Har du tidigare erfarenhet inom arbete med löner? In och sök!

Om tjänsten
Erfarenhet av arbetsuppgifter som innefattar löneadministration , du har förmåga att arbeta både i team och självständigt på ett strukturerat och noggrant sätt.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

• Registrera nyanställda i HR-databasen
• Skapa anställningsavtal
• Sköta löneberedningen via fil importer och även manuellt
• Hantera försäkringsadministration och beräkna slutlöner.

Vem är du?
Vi söker dig som troligen har en utbildning inom ekonomi eller passande för denna tjänst och har tidigare erfarenhet av löneadministration. Du kan arbeta självständigt med hela löneprocessen från början till slut. Vi ser gärna att du har god datavana.

Som person är du lyhörd och duktig på att förmedla information i både tal och skrift. Du en positiv person och ser lösningar istället för problem. Vi ser även att du är duktig på att ta egna initiativ, hjälpsam och trivs med administrativa arbetsuppgifter.

Om verksamheten
Att arbeta med lön är ett viktigt arbete som regleras av lagar och regler, därmed är kraven på kompetens och ett strukturerat arbetssätt mycket höga. Att lön är en stor utgiftspost för företaget och en viktig del även för de anställda gör det extra viktigt för oss på Poolia att hitta rätt person till rätt plats oavsett om du är lönespecialist, löneadministratör eller lönechef.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Referens

57419

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till