Jobbet Just nu söker vi löneadministratörer, kom och bli en av oss! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Just nu söker vi löneadministratörer, kom och bli en av oss! publicerad av Dfind Finance AB

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Vi växer och söker löneadministratörer till vår konsultverksamhet i Helsingborg. Vill du arbeta med uppdrag i olika branscher och på olika företag? Har du erfarenhet av stora flöden? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig.

Din nya roll:
Alla kunder är unika och din nya roll kan bestå av följande:

  • Hantera och ansvara för hela lönekedjan
  • Bereda löner
  • Hantera avvikelser
  • Avstämningar
  • Agera stöd i frågor som rör lön och kollektivavtal.
  • Kontakt med myndigheter
  • Hantering av pensioner
Det här är du:
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med inriktning mot lön. Du har arbetat minst två år med löneadministrativt arbete. Du är van att arbeta med stora flöden och är en van datoranvändare. Har du erfarenhet från något av de större löneprogrammen är det meriterande.
Vidare ser vi gärna att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska då många av våra kunder är internationella bolag.

För att lyckas i din roll hos oss är det viktigt att du trivs i omväxlande miljöer, är van vid att planera och organisera ditt arbete. Du har stort engagemang för ditt arbete och gillar struktur. Du har lätt för att arbeta i team och har en förmåga att planera ditt arbete. Du är angelägen om att nå goda resultat och drivs utav att utföra ett arbete med hög kavitet.

Vi lägger stor vikt vid personlig tillämplighet. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Helsingborg

Omfattning: Heltid, konsultuppdrag

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsterna tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, varmt välkommen att kontakta Hanna Nilsson på hanna.nilsson@dfindfinance.se eller 0768-58 55 65. Välkommen med din ansökan!

Vi är:
Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss. På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.

Referens

201179579

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till