Jobbet Löneadministratör / Lönekonsult till Techbolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Löneadministratör / Lönekonsult till Techbolag publicerad av Bravura

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet inom löneadministration? Vill du arbeta för ett företag med familjär anda som har högt i tak? Är du intresserad av att jobba med intern löneadministration på ett internationellt bolag i expansionsfas.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Företaget.

Om företaget

Företaget är världsledande inom sin teknologi och har idag ca 300 anställda i Sverige. Företaget präglas av en prestigelös anda med högt i tak där medarbetarna inte räds för att kavla upp ärmarna.

Arbetsuppgifter

I rollen som löneadministratör arbetar du självständigt med dina egna arbetsuppgifter men också i nära samarbete med resterande del av HR-teamet, som utöver denna roll består av en HR-chef och en HR-generalist. Ditt primära ansvarsområde innefattar ett helhetsansvar för löneadministration och pensionshantering, både för tjänstemän och arbetare. Du hanterar även frågor kring tid- och frånvarorapportering samt löpande support. Lönerna hanteras i Hogia. Du har ett öppet sinne och en nyfikenhet då det även kan hända att man stöttar kollegor vid behov och i mån av tid. Företaget i sig har en entreprenörsanda, därmed uppskattas det om man kommer med förbättringsförslag på processerna man arbetar med och är med och utvecklar dem.

Formella krav

• Eftergymnasial utbildning inom lön, ekonomi eller liknande • Yrkeserfarenhet av liknande arbetsuppgifter • Erfarenhet av att ha arbetat med kollektivavtal • Goda kunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift • Meriterande med erfarenhet inom Hogia Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad med en förmåga att självständigt driva processer. Vidare är du nyfiken och prestigelös i ditt sätt att arbeta och hjälper gärna dina kollegor med frågor eller funderingar.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Järfälla Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord:

Referens

2862101

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till