Jobbet Löneadministratör / Administratör / HR har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Löneadministratör / Administratör / HR publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Trivs du och har god erfarenhet av löneadministration, besitter ett stort servicetänk och vill arbeta i en spännande HR-organisation? Vi söker nu en löneadministratör till attraktiva Ikano Bank i Hyllie.

Om företaget

Företaget erbjuder säljstödjande finansiering till återförsäljare och leverantörer inom detaljhandeln, samt attraktiva lån och sparprodukter till privatpersoner. Ikano Bank är en del av Ikano gruppen och finns representerade i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Storbritannien, Polen, Tyskland och Österike. Ikanogruppen startade 1988 och ägs av familjen Kamprad. För mer information besök gärna företaget på www.ikanogroup.com

Arbetsuppgifter

Du arbetar självständigt där de huvudsakliga arbetsuppgifterna är att administrera och hjälpa anställda på Ikano Bank med frågor gällande avtal, lön, semester, försäkringar och pensioner. Du har kontakt med många olika avdelningar där du även hjälper till med att skapa kontrakt, lägga upp profiler och accesser i samband med onboarding processer. Du är anställd på företagets HR avdelning och är behjälplig för hela avdelningen även om lönefrågor är din huvudsakliga sysselsättning.

Formella krav

• Eftergymnasial utbildning inom HR eller löneadministration • Några års arbetslivserfarenhet inom lön och kunskap om kollektivavtal • Erfarenhet av lönesystem (agda är meriterande) • Svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift Utöver ovan nämnda krav är du flexibel, kommunikativ och besitter en god samarbetsförmåga. Du är en person som tycker det är roligt med administration samtidigt som du vill ge den bästa servicen till dina samarbetspartners. Du tycker även om att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och kan driva dem självständigt framåt.

Övrig information

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Ikano. Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Malmö (Hyllie) Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Lön, Löneadministration, administration, HR, Agda, Ikano, Bravura, Malmö, Hyllie

Referens

2495001

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till