Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Löne- och pensionspecialist till kund inom fordonsindustrin jobb i Göteborg på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Löne- och pensionspecialist till kund inom fordonsindustrin på Lernia

Löne- och pensionspecialist till kund inom fordonsindustrin

Lernia Göteborg Heltid

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av redovisning av lön och pension inom större bolag. Vill du bli en del av ett globalt, spännande bolag inom fordonsindustrin? Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I rollen som löne- och pensionsspecialist kommer du självständigt arbeta med att föra och registrera bokföringstransaktioner relaterade till Lön & Pension samt säkerställa kvalitetsnivån på Löne- och pensionsredovisningen. Vidare kommer du att delta i anvisade delar av förbättringsarbetet av redovisningsprocesserna för Lön & Pension för att öka effektiviteten. Du kommer även att utföra fakturering av kostnader relaterade till utlandsanställda, delta i interna och externa revisioner och stötta interna medarbetare i lön- och pensionsfrågor. 

Formell kompetens
Vi söker främst dig med högskoleutbildning inom redovisningsområdet eller liknande. Vidare har du arbetat minst 3 år med redovisning av lön och pension inom ett större bolag. Du har flytande språkkunskaper i både svenska och engelska samt mycket goda kunskaper i Excel. Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i affärssystemet SAP. 

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du besitter goda kommunikationskunskaper och kan arbeta självständigt med en positiv inställning. Trots det självständiga arbetet är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och är en teamspelare då du kommer ha mycket kontakt inom företaget. Du har en stark problemlösningsförmåga, är hjälpsam och gillar att ta initiativ. 

Information

Placeringsort: Göteborg
Tjänstgöringsgrad: Heltid
Uppdragslängd: Sex månader med mycket god chans till förlängning
Anställningsform: Visstidsanställning

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!  Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 185648