Jobbet Löne- och HR administratör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Löne- och HR administratör publicerad av Voith Paper Fabrics Högsjö AB

Full-Time
Vingåker

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Nu har du chansen att få arbeta med hela löneprocessen i en utvecklande och kundnära miljö på ett företag med vänliga och kompetenta kollegor. Voith erbjuder ett utmanande arbete i en framgångsrik koncern med en arbetsplats som har högt i tak och en familjär stämning! 
Vi söker en erfaren Löne- och HR-administratör till Voith Paper Fabrics Högsjö AB i Högsjö, Vingåkers kommun. Tjänsten är en tillsvidareanställning. ansvarsområde.

Som Löne- och HR-administratör kommer du att arbeta med löpande löneadministration och vanliga förekommande löneadministrativa delar såsom; statistik, reseräkningar, tidsredovisning, uppdateringar i löneadministrativa system, kontrolluppgifter, skatteregler, rapporter till myndigheter, statistik till SCB. 

I HR-administrativa delen ingår stöd vid olika HR-relaterade uppgifter och även hantering av HR-system som Hogia Personal, Hogia Kompetensdel och Voiths personalsystem. Du kommer att administrera t.ex. anställningskontrakt, kompetensmatris och samordna vissa utbildningar. 
Du ger service till såväl chefer som medarbetare inom företaget och är experten inom avtalsvillkor och arbetsrätt inom området.

Du kommer att arbeta självständigt på en liten HR-avdelning och du rapporterar till HR-chefen. Det finns möjlighet att kunna hantera fler olika HR-uppgifter. Du blir en del av den lokala, framgångsrika verksamheten såväl som den framgångsrika internationella Voith-koncernen. Det är en positiv arbetsplats med högt i tak med mycket glädje, hjälpsamhet och en vänlig kultur. Vi arbetar i en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till förbättringar.kvalifikationer.

Vi söker dig som helst har en eftergymnasial utbildning inom löneområdet och som gärna har en eftergymnasial utbildning med universitet- eller högskoleexamen från HR-området eller motsvarande erfarenhet. För den löneadministrativa delen krävs att du har tidigare erfarenhet av att hantera lönekörning och är van att arbeta i hela löneprocessen.

Vi arbetar med Hogia Lön Plus och Hogia PA och det är en extra merit om du har arbetat i dessa system förut. Det är ett krav att du har erfarenhet av att arbeta i Löne/PAsystem och god kunskap i MS Office. Vi har även ett personalsystem på engelska inom Voith som du blir upplärd i på plats. 
Du har en hög servicekänsla, har lätt för att samarbeta och är van att arbeta självständigt. Du är en ansvarstagande, lojal och noggrann person som arbetar strukturerat och är detaljorienterad men med förmåga att se helheten. Du arbetar kvalitativt och med intresse för ständiga förbättringar. Du trivs med att arbeta med administration.

Det är viktigt att du har förmåga att skapa goda kontakter och att du samtidigt har personlig integritet. Du har mycket god kommunikativ förmåga och då koncernspråket är engelska, är det viktigt att du har mycket god kunskap i det engelska språket såväl muntligt som skriftligt. Det är av yttersta vikt att du hanterar sekretess och professionalitet till fullo.  ansökan.

Voith erbjuder ett utmanande arbete med stor frihet under ansvar i en framgångsrik internationell koncern.  
Låter det intressant? Välkommen med din ansökan via www.randstad.se. Frågor kan besvaras av HR-chef Ann-Charlotte Edlund, 070-5358521.
Välkommen till ett spännande jobb!

Referens

201306967

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till