Jobbet Löneadministratör / HR-administratör på 50% eller 100% har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Löneadministratör / HR-administratör på 50% eller 100% publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Känner du dig trygg inom löneadministration och HR frågor? Trivs du i en stöttande roll där din kvalitetsmedvetenhet uppskattas? Är du även tillgänglig omgående? Vi söker dig till en spännande tjänst inom ett välkänt företag till en roll på 50% eller 100%!

Om tjänsten

Tjänsten är en direktrekrytering på 50% eller 100%. Rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du blir anställs direkt hos företaget. Som start erbjuds du en visstidsanställning på 6 månader, med möjlighet till förlängning, för att senare omvandlas till en tillsvidareanställning. Arbetstiderna är förlagda till kl. 08.00 – 17.00 vardagar. Du förväntas kunna arbeta och läras upp under huvudparten av juli och augusti. Viss ledighet kan beviljas under perioden.

Om företaget

De är ett globalt spännande företag inom byggindustrin, med innovation och ny teknik bygger man framtiden. Företaget har 500 anställda i Norden och 60 000 anställda globalt. Företaget förväntar stark utveckling och expansion, både nationellt och nordiskt. Du har stora möjligheter att utvecklas inom företaget, både nationellt och internationellt.

Arbetsuppgifter

I rollen som löne- och HR-administratör är du ytterst ansvarig för de interna lönerna där du ser till att de är korrekt utförda. Du har ett helhetsansvar för lönekörningen innan det sänds vidare till en extern lönepart. Du har ansvar för lönekartläggningen under hösten 2020. Rollen innebär även HR stöd, och administration. Du behöver behärska att läsa, tolka och praktisera regelverket i kollektivavtalen. Du ansvarar för sammanställning av inrapporterad av övertid, restid och mertid. Du hanterar anställningsavtal, villkor vid förändringar och inför en on/offboarding. Du kontrollerar avvikelser, korrigera löner och svarar på lönefrågor via mail och telefon från interna medarbetare, och externa parter. Rollen innebär även projektarbeten kring lön och HR frågor, du kommer att ingå i många spännande projekt inom payroll/HR. Du kommer även skriva kvalitetsdokument samt vara med i utveckling av processbeskrivelser och flödesscheman för interna lön och HR processer. Inom HR/payroll arbetar företaget i 6 olika system där du ansvarar för att uppdatera systemet samt underhålla kundserviceavtal i systemen. Du har en central roll i att göra rättelser och ändringar tillhörande avtal och löner.

Formella krav

• Minst 5 års erfarenhet av payroll och HR administration • Goda kunskaper gällande olika kollektivavtalen, för tjänstemän och kollektiva • Mycket goda kunskaper i Excel, Powerpoint och Word – du skapar lätt rapporter och vet hur man arbetar i dem. Du har erfarenhet från att skapa grafer och PP utifrån statistik • Erfarenhet av att stötta HR, chefer och medarbetare • Kunskaper inom Azets, VISMA eller Hogia • Flytande i svenska och engelska, såväl i tal som skrift Vi tror att du som söker tjänsten är en person som trivs med att driva ditt eget arbete framåt, och att du kan strukturera ditt arbetssätt på egen hand. Du trivs i en rörlig miljö där arbetsuppgifterna kan variera under dagen, och där det är viktigt att vara noggrann med detaljerna. Du är analytiskt lagd och kan snabbt skapa en förståelse för siffror och se eventuella fel för att sedan på egen väg driva förbättringar och effektivisera.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Omgående Plats: Stockholm, Hägersten Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Löneadministratör, HR-administratör, administration, personalfrågor, serviceavtal, VISMA, Hogia, ekonomi, lön, löner, kollektivavtal, on-boarding, heltid, deltid, Stockholm

Referens

2790301

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till