Jobbet Låstekniker till BBGRUPPEN i Kiruna. har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Låstekniker till BBGRUPPEN i Kiruna. publicerad av AB Byggbeslag Lås & Säkerhet

Heltidsanställd
Kiruna

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Har du tekniska kunskaper och är tekniskt intresserad? Är du en ansvarstagande person med intresse för el och mekanik? Vill du lära dig ett framtidsyrke där det råder stor efterfrågan på säkerhetslösningar? Då kan vi erbjuda dig ett intressant och trevligt jobb hos oss på BBGRUPPEN i Kiruna!

Byggbeslag Lås & Säkerhet erbjuder produkter och tjänster inom lås, säkerhet och inredning till byggentreprenörer, hustillverkare, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Det händer mycket just nu i Kiruna och Malmfälten i samband med samhällsomvandlingarna och efterfrågan på BBGRUPPENS tjänster och produkter är stor och kommer att öka. Nu behöver vi anställa en låstekniker till vårt gäng i Kiruna.

Vi arbetar nära varandra i arbetsgruppen som består av säljare, projektledare och tekniker. Den goda stämningen i teamet är viktig för oss, och vi vill därför att vår blivande kollega bidrar till den glada, hjälpsamma och entusiastiska atmosfär som genomsyrar våra arbetsdagar. Vi vill att du ska kunna arbeta med kvalité och kundnöjdhet i fokus, och att du ska kunna utvecklas i tjänsten hos oss. 


ansvarsområde.

Som låstekniker så arbetar du med att installera, driftsätta, serva och underhålla lås och låssystem i Kiruna och övriga Malmfälten. Jobbet är självständigt och innebär en hel del problemlösning ute på fältet. Arbetet planeras i samarbete med projektledare och montagesamordnare, och utförs av dig som låstekniker ute på fältet. Resor och övernattningar kan förekomma. Du kommer att arbeta med att:

• installera och driftsätta elektronisk och mekanisk låsning och passersystem från olika märken och leverantörer.
• montera och driftsätta dörrautomatik och dörrbeslag
• läsa och förstå låsscheman och ritningar
• underhålla och serva vårt breda produktsortiment

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Placeringsort är Kiruna, omfattning heltid och du kommer att jobba dagtid.  


kvalifikationer.

Vi söker dig som är social och serviceinriktad. Det är också viktigt att du är lösningsorienterad och öppen för att såväl samarbeta med andra som självständigt arbete. För att klara av arbetet behöver du vara händig och teknisk, och för att vara aktuell för tjänsten måste du också:

• ha svenskt medborgarskap
• behärska svenska i tal och skrift
• ha grundläggande datakunskaper
• ha B-körkort
• klara av en säkerhetskontroll

Har du erfarenhet av arbete med lås- och/eller passersystem så är det meriterande liksom om du har erfarenhet och kunskaper inom el och mekanik.

Vi erbjuder dig:
• att bli en i gänget i en rikstäckande företagsgrupp som växer sig allt starkare
• förmånen att delta i kvalificerade projekt som ger dig chans att utvecklas
• friskvårdsbidrag och företagshälsovård
• möjlighet till vårdförsäkring


ansökan.

Sista ansökningsdag är den 27/9. Urval och intervjuer kommer dock att ske löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför: varmt välkommen med din ansökan redan idag!

För information: I den här rekryteringen har BBGRUPPEN valt att samarbeta med Randstad Rekrytering där rekryteringskonsult Christer Sjögren, tel 073-357 00 93 eller christer.sjogren@randstad.se gärna svarar på frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen. Du är välkommen med din ansökan på www.randstad.se där du kan bifoga ditt CV och personliga brev. Vänligen observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar på annat sätt.

Referens

201302366

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till