Jobbet Låsmontör till Great Security sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Låsmontör till Great Security sökes! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Falkenberg

Arbetsbeskrivning


Är du en driven person som gillar att arbeta med händerna? Vill du arbeta på ett företag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter? Sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som låsmontör hos vår kund kommer du att ansvara för montering av mekaniska låsprodukter. Det kan handla om att montera exempelvis gångjärn, dörrar, handtag och låsbläck. I arbetet kan det även förekomma att du får installera larm samt passagesystem. Du kommer att utgå från kontoret i Falkenberg och under stora delar av dagen arbeta ute hos Great Securitys kunder. Till en början kommer du att få följa med en annan låsmontör ut till kund för att gå bredvid och lära dig hur företaget arbetar. Beroende på hur snabbt du lär dig kommer du att få egna uppdrag att åka ut till.

Om företaget
Great Security är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet. Inom bolaget finns certifiering för larm, brandlarm samt kamerasystem. Fokusområden är kamerasystem, brandlarm, inbrottslarm, passageanläggingar och låsinstallation. Genom vår breda kompetens kan vi erbjuda helhetslösningar åt våra kunder.

Din profil
Skallkrav: - Tidigare praktisk erfarenhet inom bygg eller liknande område - Svenska i tal och skrift - Körkort Meriterande: - Tidigare erfarenhet av säkerhetsinstallation - Engelska Vi tror att du som söker har ett stort tekniskt intresse, tycker om att arbeta med händerna och gillar att ta eget ansvar! Som person har du en prestigelös och optimistisk framtoning. Då du kommer att ha daglig kundkontakt ser vi gärna att du har god kommunikationsförmåga och social kompetens. Det är också viktigt att du är strukturerad och ordningsam för att upprätthålla kvalitet i arbetet. Du gillar utmaningar och kommer gärna med innovativa lösningar på problem.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Omfattning: Heltid Tjänstgöringsort: Falkenberg Lön: Enligt överenskommelse Tillträde: Enligt överenskommelse Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag! Vi vill påminna om att det är semestertider och därför kan återkoppling dröja.

Referens

20260

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till