Jobbet Lånehandläggare / kredit / rådgivare / finansiering till Uppsala har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lånehandläggare / kredit / rådgivare / finansiering till Uppsala publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av kreditgivning mot företagskunder? Gillar du att utveckla företag och möta entreprenörer i alla faser? Vi söker dig som är tillgänglig omgående och som trivs i en serviceinriktad roll.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 3 - 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Bravura söker för en kunds räkning medarbetare inom kredit- och lånehandläggning. Bravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige och vi har utsetts till Gasellföretag sex år i rad. Vi arbetar för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Oavsett om du är på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden så är vi här för dig. Vi matchar dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger.

Arbetsuppgifter

I rollen som lånehandläggare ansvarar du för att göra kredit- och riskbedömningar vid långivning till företag. Du svarar för ekonomisk rådgivning och handlägger krediter till företag samt till privatpersoner som vill starta företag. En del av arbetet innefattar att säkerställa att krediter och kredituppföljning hanteras och följs upp. En annan del i arbetet handlar om att förstå företagens möjligheter, utmaningar och behov framåt inom såväl finansiering men också vad gäller utveckling, internationalisering och hållbarhet. Du ingår i ett kompetent team och tillsammans är ni 25 personer på kontoret i Uppsala.

Formella krav

• Meriterande med relevant eftergymnasial utbildning, inom exempelvis ekonomi • Några års erfarenhet av kreditgivning mot företagssidan, från antingen bank eller annan finansiell institution • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska För att trivas i rollen är det viktigt att du trivs i en serviceinriktad roll och att du engagerar dig i varje kund. Du trivs i samarbetet med andra och tycker om att arbeta i en föränderlig och tempofylld miljö. Vidare är det viktigt att du har förmåga att driva ditt eget arbete framåt på ett självständigt sätt och att du är målfokuserad som person.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Omgående Plats: Uppsala Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/ Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: lånehandläggare, kredithandläggare, handläggare, kredit, lån, finans, finansieringslösningar, administration, service, finans, finansiell, bank, Uppsala, Stockholm, heltid, omgående

Referens

2734101

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till