Jobbet Lärarvikarie inom träslöjd har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Lärarvikarie inom träslöjd publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Trivs du i en pedagogisk roll och drivs av att lära ut till ungdomar? Vill du arbeta för att utveckla ditt egna ledarskap och samtidigt undervisa ungdomar i träslöjd? Då är detta ett jobb för dig! Internationella Engelska Skolan söker nu en vikarierande träslöjdslärare på heltid med start omgående!

Academic Work söker nu en lärarvikarie inom träslöjd till Internationella Engelska Skolan i centrala Linköping. Internationella Engelska Skolan har funnits i Sverige i 21 år och arbetar för att elever ska bemästra världens mest använda språk - engelska!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Internationella Engelska Skolan. Uppdraget kommer att vara på heltid och kommer till en början att sträcka sig under vårterminen.

Kandidatprofil

Som vikarierande träslöjdslärare kommer du främst att ansvara för undervisningen i träslöjd. Du kommer även att få chans att hoppa in extra för att täcka upp för lärarkollegor på andra lektioner vid frånvaro. Du kommer att arbeta i team där ditt främsta kontaktnät består av elever, kollegor och föräldrar. Din första vecka kommer att bestå av ett introduktionsprogram där du får gå bredvid en erfaren kollega samt kontinuerligt följa upp din utveckling genom möten med kollegor.

Du kommer till exempel att:

* Planera och hålla i undervisning.
* Delta i möten med elever, föräldrar och kollegor.

Tjänsten passar dig som är pedagogiskt lagd och har ett stort intresse för snickeri, samt ser en framtid inom skolan. Att coacha elever i deras lärande bör vara något du drivs av, samt att du har en god förståelse för inlärningsprocessen.

Innan du börjar kommer du behöva visa ett utdrag ur belastningsregistret.

* Har pedagogisk erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar.
* Är obehindrad i det engelska språket då skolan är internationell och undervisningen till största del sker på engelska.
* Har goda kunskaper i det svenska språket då kommunikation även förs på svenska.
* Har tidigare erfarenhet av arbete inom snickeri eller liknande, kanske har du tidigare i din karriär arbetat som snickare.

Det är meriterande om du

* Har tidigare arbetslivserfarenhet specifikt som lärare.
* Är behörig lärare.
* Läst byggprogrammet eller liknande på gymnasiet.
* Har läst ytterligare kurser inom slöjd och/ eller snickeri.

Som person är du kommunikativ och trivs med att tala inför andra. Du är resultatfokuserad och drivs av att se eleverna nå sina mål. För denna tjänst är det viktigt att du är strukturerad och på ett självständigt sätt kan lägga upp och genomföra din undervisning. Tjänsten kräver även att du är flexibel och lätt kan anpassa dig till nya situationer. Vi ser även gärna att du är stresstålig för att hantera olika situationer relaterat till eleverna.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: omgående.
* Omfattning: heltid under vårterminen.
* Placering: centrala Linköping.
* Lön: timbaserad månadslön.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se..

Referens

15019681-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till