Jobbet Lärarvikarie inom engelska till Internationella engelska skolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Lärarvikarie inom engelska till Internationella engelska skolan publicerad av Academic Work

Heltid
Linköping
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Trivs du i en pedagogisk roll och samt att lära ut till ungdomar? Vill du arbeta för att utveckla din egen ledarstil och samtidigt undervisa ungdomar i åldrarna 12-15 år i engelska? Då är detta jobbet för dig! Internationella Engelska Skolan söker nu en vikarierande engelskalärare på 100% med start omgående!

Academic Work söker nu en vikarie inom engelska till Internationella Engelska Skolan i centrala Linköping. Dina främsta uppgifter innebär planering, möten samt undervisning. Du kommer arbeta heltid, vilket innebär en arbetsvecka på 40 timmar.

Du kommer att arbeta i team där dina främsta kontaktnät är elever, kollegor och föräldrar. Uppdraget sträcker sig från augusti till årsskiftet, där du förväntas kunna arbeta mellan 7.45-16.30. Din första vecka kommer att bestå av ett introduktionsprogram där du får gå bredvid en erfaren kollega samt kontinuerligt följa upp din utveckling genom möten med kollegor.

Innan du börjar kommer du behöva visa ett utdrag ur belastningsregistret.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Internationella Engelska Skolan. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till december 2018.

Kandidatprofil

Som vikarierande lärare inom engelska kommer du främst att ansvara för undervisningen i det engelska språket. Du kommer även att få chans att hoppa in extra för att täcka upp för lärarkollegor på lektioner vid frånvaro, men även för barn vid yngre åldrar. Du kommer att använda din pedagogiska förmåga och arbeta nära elev, kollegor och föräldrar.

Du kommer till exempel att:

* Planera och hålla i undervisning
* Delta i möten med elever/föräldrar/kollegor
* Rätta inlämningsuppgifter

Tjänsten passar dig som är pedagogiskt lagd, har ett stort intresse för engelska och undervisning av ungdomar, samt ser en framtid inom skolan.

Som har pedagogisk erfarenhet samt besitter god vana att arbeta med barn och ungdomar. Du talar flytande engelska då skolan är internationell, samt att du behärskar svenska i både tal och skrift.
Det är meriterande om du har arbetat eller vikarierat som lärare tidigare eller inom andra yrkesområden innehållande arbete med barn och ungdomar. Det är även meriterande om du läst extra kurser inom pedagogik samt engelska.

Som person har du hög pondus och är inte rädd för att stå och prata inför en grupp människor. Vidare är du strukturerad och har en förmåga att kunna känna av omgivningen för att förstå vad som behöver göras. Vi ser även att du är stresstålig samt besitter en god kommunikativ förmåga.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Augusti
* Omfattning: Heltid fram till december 2018
* Placering: Centralt i Linköping
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Internationella engelska skolans önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15007316-SE

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Utbildning - skola - Linköping).
Du kan avregistrera dig när som helst.