Jobbet Lärarvikarie i Företagsekonomi samt Organisation och Ledarskap sökes har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lärarvikarie i Företagsekonomi samt Organisation och Ledarskap sökes publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Burlöv

Arbetsbeskrivning

Är du lärarstudent, ekonomistudent, pensionerad lärare eller kanske egenföretagare som vill ägna 8 timmar i veckan åt att undervisa i företagsekonomi samt organisation och ledarskap på en gymnasieskola i Lund? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Student Consulting söker just nu för vår kunds räkning efter dig som vill arbeta extra som lärarvikarie och undervisa i kurserna Företagsekonomi 1 samt Organisation och Ledarskap på en gymnasieskola i Lund. Du kommer arbeta 8 timmar i veckan och tjänsten är förlagd under måndags- och fredagseftermiddagar på ett löpande schema.

Du kommer själv ansvara för kurserna Företagsekonomi 1 (FEK1) samt kursen Organisation och ledarskap, därför ser vi att du antingen läser till gymnasielärare i ekonomi, är ekonomistudent alternativt har ett par års dokumenterad erfarenhet av att driva eget företag. Startdatum blir den 25/2 och tjänsten sträcker sig fram till terminens slut den 16/6. Därefter finns goda chanser till förlängning.

Du kommer vara anställd som konsult via oss på Student Consulting och uthyrd till kundföretaget.

Vi arbetar med löpande intervjuer och urval och ser mycket fram emot att ta del av din ansökan!

Detta söker vi:

• Dig som studerar till gymnasielärare, gärna med inriktning ekonomi/ dig som läser ekonomi på högskola eller universitet
• Alternativt dig som är pensionerad lärare och inte är redo att lämna arbetsmarknaden ännu eller dig som driver eget företag och vill ha ett spännande extrajobb
• Som person är du självgående, inspirerande och har en stor social kompetens. Vidare är du ansvarsfull och brinner för att arbeta med ungdomar
• Du har en god datorvana och goda kunskaper inom företagsekonomi samt organisation och ledarskap

Sökord: lärare, lärarvikarie, organisation, ledarskap, företagsekonomi, gymnasie

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52344

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till