Jobbet Lärarstudent i Stockholm? Vi erbjuder dig att jobba extra som lärare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Lärarstudent i Stockholm? Vi erbjuder dig att jobba extra som lärare! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Stockholm
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Söker du ett extrajobb som ökar din arbetslivserfarenhet inom din utbildning och där du själv som student kan bestämma när, var och hur mycket du vill arbeta? Sök redan nu!

Information om uppdraget:

För kundens räkning söker vi vikarier till framtidens uppdrag. Vikariat kan vara på heltid eller extra. Det som är viktigast är att du känner dig bekväm med att undervisa för andra och har erfarenhet av att arbeta med ungdomar och är en tydlig ledare.
Vår kund kommer ha är en plats för dig som har höga ambitioner och som trivs med att jobba med likasinnade.

Vi söker lärare för framtidens vikariat. Du blir anställd av StudentConsulting men utför arbetet på olika skolor på veckodagar under dagtid. Arbetstiderna och arbetsplatserna kan variera utifrån kundens behov, arbetsplatserna ligger framförallt i centrala Stockholm.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar till lärare mot förskola och skola och brinner för undervisning och har ett stort engagemang för barn och ungdomars utveckling. Vill du veta mer om tjänsten och hur du kan kombinera detta jobb tillsammans med dina studier är du varmt välkommen att kontakta oss på StudentConsulting.

I första hand söker vi dig som har slutförd gymnasieutbildning och har erfarenhet av arbete med barn som exempelvis: fritidsaktiviteter, föreningsverksamhet och barnskötare men vi söker även dig som har andra meriterande erfarenheter och som känner att undervisning kan vara något för dig. Personliga egenskaper vi efterfrågar är: goda kunskaper i svenska språket, god samarbetsförmåga, god empatisk förmåga, flexibel, ansvarstagande och självgående.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44186

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till