Jobbet Lärare till Eriksfällts SU-grupper har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lärare till Eriksfällts SU-grupper publicerad av Malmö Stad

Full-Time
Malmö

ArbetsbeskrivningArbetsuppgifter

Nu söker vi lärare till Eriksfälts SU-grupper. Du kommer att ingå i ett arbetslag som består av lärare och en elevassistent.

I ditt läraruppdrag hos oss planerar och genomför du undervisning samt gör en bedömning av dina elevers förvärvade kunskaper. Planeringen och genomförande av din undervisning kan komma att ske såväl enskilt som tillsammans med dina kollegor. Din undervisning är modern och kreativ och syftar till att nå och hitta strategier för att stärka dina elever, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling.

Vidare arbetar du tillsammans med dina kollegor i ett löpande utvecklingsarbete. Där du tillsammans med övrig skolpersonal aktivt jobbar för att upprätta och bibehålla en god lär- och arbetsmiljö för elever och medarbetare på vår skola.

I ditt uppdrag ingår även mentorskap. I ditt mentorskap kommer du att ha kontakt och samarbete med eleven, vårdnadshavare och socialtjänsten.Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot åk 6-9, är du behörig att undervisa i MA/NO är detta meriterande. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare och med elever i behov av särskilt stöd ser vi det som meriterande.

Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag.

Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg.

Välkommen med din ansökan!Om arbetsplatsen

Segeparks SU-grupper kommer från och med vecka 45 att vara i nya lokaler och i och med det så kommer vi att byta namn till Eriksfälts SU-grupper.

Vi är en del av Grundskolförvaltningens Kommungemensamma särskilda undervisningsgrupper och tar emot elever från hela Malmö. Elever som går hos oss är i behov av särskilt stöd under hela sin skoldag, både i sin kunskaps- och sociala utveckling.

I vår verksamhet så finns det tre grupper. En av dem har elever i årskurs 4-6 och i två av dem går det elever i åk 6-9. I varje grupp går det 10-12 elever.

Hos oss har du tillsammans med dina kollegor möjlighet att göra skillnad för elever som på olika sätt behöver mycket stöd.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Som lärare hos oss arbetar du på arbetstidsavtal 1552.Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nedan nämnda kontaktpersoner.

Referens

20202265

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till