Jobbet Lärare med inr mot fritidshem/fritidspedagog sökes till Mellanhedsskolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lärare med inr mot fritidshem/fritidspedagog sökes till Mellanhedsskolan publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

Mellanhedsskolan är en grundskola (F-6) och grundsärskola (1-9). Skolan är belägen nära parker, strand och hav i de västra delarna av Malmö.
Vi som jobbar på Mellanhedsskolan känner stor stolthet över våra insatser och vår fina arbetsplats. Kollegiet kännetecknas av en drivkraft och en positiv inställning till skolutveckling utifrån forskning och beprövad erfarenhet. Sedan två år tillbaka deltar skolans lärare i ett ämnesdidaktiskt kollegium, samarbete med en grannskola och universitetet i Göteborg.

Vi månar alla om en god arbetsmiljö, arbetsglädje och hög måluppfyllelse. Som arbetsgivare ställer vi höga krav på våra medarbetares engagemang och egna ansvar för att uppnå en så hög kvalitet som möjligt på servicen i verksamheten och därmed ”varje elevs bästa skola”. Som ett viktigt verktyg i skolans utvecklingsarbete och systematiska arbetsmiljöarbete genomför skolledningen dialoger med varje medarbetare vid åtta-tio tillfällen à 30 minuter under ett läsår.


Arbetsuppgifter

Till Mellanhedsskolan söker vi nu en engagerad lärare med inriktning mot fritidshemmet/fritidspedagog. Du som söker, arbetar för en modern och kreativ pedagogisk verksamhet på fritidshemmet. Du är bra på att hitta strategier för att nå varje elev och stärka denne i den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bl a att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/legitimerad lärare med inriktning mot fritidshem och det är meriterande om du redan har skaffat dig lite erfarenhet av yrket. Vi ser gärna att du även har en legitimerad ämnesbehörighet i ett praktiskt estetiskt ämne.

Du skapar tillsammans med arbetslaget en stimulerande och pedagogisk fritidshemsverksamhet utifrån läroplanen och övriga styrdokument. Du är engagerad och tar ansvar för elevernas goda kunskapsinhämtning och sociala utveckling under hela dagen. Du har tydlig förmåga att entusiasmera och väcka intresse hos eleverna till en inspirerande och kreativ dag. Du utvecklar verksamheten tillsammans med dina kollegor där ni har ett lustfyllt och lösningsfokuserat arbetssätt.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Tillträde: Tillträde 2019-08-08

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2019-06-27

Referensnummer: A886093

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

A886093

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till