Jobbet Lärare i praktisk/estetiska ämnen till Malmö stads grundskolor har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Lärare i praktisk/estetiska ämnen till Malmö stads grundskolor publicerad av Malmö Stad

Heltid
Malmö
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Tillsammans gör vi skillnad!
Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 29 900 elever. Tillsammans med 5 500 kollegor kan du vara med i skapandet av varje elevs bästa skola.

Vi söker nu lärare i praktisk/estetiska ämnen till Malmö stads grundskolor! Nedan ser du grundläggande kvalifikationskrav och arbetsuppgifter för att jobba som lärare i praktisk/estetiska ämnen hos oss. För att se de vakanta tjänster som finns inom våra skolor, läs mer på http://malmo.se/lararepraktisk-estetiskaamnen. Där hittar du information om arbetsplatsen, inriktning på tjänsten, särskilda kvalifikationskrav och sista ansökningsdag för respektive tjänst. Listan över lediga tjänster uppdateras löpande. Observera att du ska ange kod för de tjänster du söker i din ansökan


Arbetsuppgifter

Vi söker nu lärare för undervisning i praktisk/estetiska ämnen till Malmö stads grundskolor!
Vi söker bland annat dig som är:
- Lärare i textilslöjd
- Lärare i trä- och metallslöjd
- Lärare i musik
- Lärare i idrott och hälsa
- Lärare hem- och konsumentkunskap

Som lärare hos oss bedriver du en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

På http://malmo.se/lararepraktisk-estetiskaamnen läser du mer om de tjänster som är lediga just nu samt deras specifika arbetsuppgifter.


Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med behörighet för undervisning i de ämnen som efterfrågas för respektive tjänst. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som lärare. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du är kreativ och kan anpassa ditt förhållningssätt och dina pedagogiska metoder och tekniker utifrån den individuella elevens behov eller elevgruppens behov. Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har god datorvana och erfarenhet av att använda IT i din undervisning. Det är nödvändigt att du behärskar god svenska i tal och skrift. På http://malmo.se/lararepraktisk-estetiskaamnen läser du mer om de tjänster som är lediga just nu samt deras specifika kvalifikationskrav.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Se respektive tjänst

Antal platser: 15

Ansökan
Ansök senast: 2018-09-02

Referensnummer: 171-18-0257

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare
  • Se respektive tjänst

Övrigt

Läs mer om våra lediga tjänster här: http://malmo.se/lararepraktisk-estetiskaamnen.

I din ansökan anger du kod för respektive tjänst. Du har möjlighet att ansöka till flera tjänster samtidigt. Observera att tjänsterna har olika ansökningstid. Förteckningen över lediga tjänster uppdateras löpande när nya lediga jobb tillkommer.

För att vi ska kunna matcha din kompetens mot lediga tjänster vill vi att du i din ansökan bifogar din lärarlegitimation alternativt examensbevis. Rekryteringsenheten kommer löpande att ta kontakt med dig som uppfyller kvalifikationskraven.

Har du en fråga kring ett specifikt jobb? Du hittar kontaktuppgifter till de skolor du vill veta mer om på malmo.se/lararepraktisk-estetiskaamnen. Rekryteringsenheten kontaktar du på rekrytering.grundskola@malmo.se. Frågor om hur du ansöker till tjänster via vårt rekryteringssystem ställer du via telefon 0771-10 10 29.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Enligt skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta utdrag kan beställas på www.polisen.se/sv/Service/Blanketter/Registerutdrag/Vanliga-blanketter/skola_barnomsorg/

Referens

171-18-0257

Liknande jobb

Projektchef till BCA Entreprenad Malmö Xllnc advice recruitment AB
Entreprenadingenjör till växande bolag i Malmö Malmö Xllnc advice recruitment AB
Kalkylator/ entreprenadingenjör Malmö Xllnc advice recruitment AB
Frontend-utvecklare Malmö Xllnc advice recruitment AB
Legal Counsel to Alfa Laval Group Legal Lund Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Mätingenjör till PK Road Lund StudentConsulting
Sjuksköterska till KRA Malmö Malmö Stad
Omsorgspedagog till LSS-boende Malmö Malmö Stad
Ekonomiassistent till PEAB Ängelholm Academic Work
.Net-utvecklare åt produktutvecklingsföretag Lund Nigel Frank International
Säljare Elgiganten Phonehouse Väla Ödåkra Elgiganten AB
Säljare Elgiganten Phonehouse Hässleholm Elgiganten AB
Operating Manager - Driftansvarig Löddeköpinge Elgiganten AB
Kravanalytiker till Swedish Care System AB Staffanstorp StudentConsulting
WSP söker projektör till Helsingborg! Helsingborg Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till