Jobbet Lärare i gymnasiesärskolan; Programmet Hälsa, vård och omsorg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Lärare i gymnasiesärskolan; Programmet Hälsa, vård och omsorg publicerad av Malmö Stad

Heltid
Malmö

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1500 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att få ungdomar och vuxna att bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. Vi tror på digitalisering som ett verktyg för att förbättra våra verksamheter och har som mål att bli Malmö stads första helt digitaliserade förvaltning. Vi ger kraft att växa.

_______________________________________________________________________________________

Vi söker dig som har en tro på att alla kan lyckas och är beredd att skapa de bästa förutsättningarna för det ska förverkligas.


Värnhemsskolan ligger i moderna lokaler strategiskt belägen mitt i Malmös citykärna. Vi utbildar för framtiden inom branscher som frisör, restaurang, livsmedel samt barn och fritid. Vi har en hög kompetens och behörighet bland kollegorna vilket skapar driv och ett stort engagemang. På vår skola uppmanas alla medarbetare att tänka kreativt och komma med nya idéer, vilket gör att du har stora möjligheter att påverka din arbetssituation. Vi söker dig som är en riktig inspiratör och som verkligen gillar att utveckla och utvecklas i din roll som lärare. Du drivs av möjligheten att ge skolans elever den bästa undervisningen de kan få utifrån sina förutsättningar och behov. Du kommer att vara en viktig kugge i vårt framgångsrika utvecklingsarbete där ett inkluderande förhållningssätt och samverkan är av stor betydelse.


Arbetsuppgifter

Som karaktärslärare inom gymnasiesärskolan ansvarar du för planering och undervisning av ungdomar som har en lindrig utvecklingsstörning och som går på det nationella gymnasiesärskoleprogrammet Hälsa, vård och omsorg. Eleverna är i åldersgruppen 16-20 år och undervisningen är organiserad med ett mindre antal elever i grupperna. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du samverkar med andra undervisande lärare och specialpedagoger i att hitta lämpliga strategier för att stödja elevens lärande och utveckling. I uppdraget ingår även samordning av APL (arbetsplatsförlagt lärande) inom programmet.

Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en otrolig glädje över att se ungdomar utvecklas. Vi har en kultur som präglas av våra värderingar: respekt, engagemang och kreativitet. Värnhemsskolan är en dynamisk skola som utvecklar vår verksamhet utifrån ett systematiskt kvalitetsarbete, och här har du som medarbetare möjlighet att vara med och påverka.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare inom Vård och omsorg, Barn och fritid eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du erfarenhet från att undervisa i särskola är detta meriterande. Vi ser också att du har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar med neuropsykiatriska diagnoser.

Vill du bli en del av vårt team? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Men vänta inte, skicka in ansökan redan idag, då urval och intervjuer sker löpande.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-08-05

Referensnummer: 170 Lärare i gymnasiesärskolan; Hälsa, vård omsorg

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Referens

170 Lärare i gymnasiesärskolan;

Liknande jobb

Transportkoordinator till Yara Malmö Academic Work
Vi söker lärare till Sfi! Malmö Malmö Stad
Drupalutvecklare till Axis.com Lund Axis Communications
Säljare hushåll - Elgiganten Hässleholm Hässleholm Elgiganten AB
Kassapersonal Elgiganten Hässleholm Elgiganten AB
Lärare i Engelska Malmö Malmö Stad
Full-stack .NET Developer - Malmo Malmö Nigel Frank International
Mjukvaruutvecklare i .NET Lund Nigel Frank International
Account Manager till Xllnc Advise Recruitment AB Malmö Xllnc advice recruitment AB
INFOTAINMENT WIZARD TO KOENIGSEGG Ängelholm Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till