Jobbet Lärare i F-3, svenska och SO + andra ämnen har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Lärare i F-3, svenska och SO + andra ämnen publicerad av StudentConsulting

Heltid
Lerum
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu tillsammans med Lekstorpskolan i Lerums kommun efter dig som är utbildad lärare och kan undervisa i svenska och SO i årskurs F-3.

Information om uppdraget:

StudentConsulting arbetar tillsammans med Lerums kommun och söker nu efter en lutbildad ärare som ska undervisa i årskurs F-3. Du kommer att ingå i ett kreativt team och kommer att ansvara för de förmågor som återfinns i läroplanen får en naturlig del i de fokusområden som eleverna arbetar med. Du har med fördel många ämneskompetenser i din behörighet, men i första hand söker vi sv/so-kompetens.

Tjänsten är graviditetsvikariat som startar i Augusti med möjlighet till förlängning/tillsvidaretjänst våren 2019. Du kommer initialt anställas av StudentConsulting med chans till övertag direkt till skolan.

I Gråbo pågår just nu ett av Sveriges mest spännande utvecklingsprojekt. Du som är utvecklingsbenägen och vill jobba i team, helt i linje med läroplanens intentioner, kommer att känna dig inspirerad och utmanad på Lekstorpsskolan.
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Gråbo är en mycket naturskön del av Lerums kommun. Hit tar du dig från Göteborgs centralstation med exv Gråbosnabben eller Blå express.

Detta söker vi:

Du är en kreativ lärare som är van att alltid sätta eleven i fokus. Din undervisning gör eleverna motiverade och nyfikna och inspirerar deras egna inre drivkraft. Du arbetar utifrån ett entreprenöriellt förhållningssätt och du är väl förtrogen med att arbeta mål- och resultatinriktat. Du vill arbeta i ämnesövergripande projekt och du tycker att de kreativa processerna har en naturlig plats i varje elevs skolvardag. Du gillar att arbeta i team och vill arbeta med att utveckla elevernas förmågor och kunskaper utifrån ett omvärldsperspektiv. Genom att förändra bemötande och lärmiljö fångar du var och en av de olika elever du möter i din vardag som pedagog.

Om arbetsgivaren:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Vi tror att våra olikheter berikar och utvecklar individen, verksamheten och samhället positivt. Som arbetsgivare arbetar Lerums kommun aktivt för jämställdhet och mångfald och mot all form av diskriminering och kränkande särbehandling.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42619

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Kundtjänstmedarbetare sökes till Garmin! Göteborg StudentConsulting
Drifttekniker Site Stenungsund Trollhättan Perstorp
Drifttekniker Site Stenungsund Ljungskile Perstorp
Drifttekniker Site Stenungsund Uddevalla Perstorp
Drifttekniker Site Stenungsund Stenungsund Perstorp
Drifttekniker Site Stenungsund Göteborg Perstorp
Test Engineer Göteborg Volvo Car Corporation
Mechanical Engineer Göteborg Volvo Car Corporation
Teamleader sökes till lager i Borås Borås Aditro Logistics
Strategic Purchaser Göteborg Michael Page
Business Controller Göteborg Intenso Teknikrekrytering
Storkundssäljare - Bohuslän Uddevalla Derome Byggvaror
HR Director Volvo Group Real Estate Göteborg Volvo Group

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Utbildning - skola - Lerum).
Du kan avregistrera dig när som helst.