Jobbet Lärare F-3 till Augustenborgsskolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lärare F-3 till Augustenborgsskolan publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

Augustenborgsskolan är en F-9-skola i Malmös södra innerstad. Skolan genomför ett stort förändringsarbete för att öka våra elevers resultat och mående. Sedan i augusti har vi gått in i ett mer intensivt, långsiktigt pedagogisk utvecklingsarbete med inriktning Språkutvecklande arbetssätt/Genrepedagogik och Klassrumsdidaktiskt Kollegium. Vi arbetar även med aktiva klassrum och ökad fysisk aktivitet på skolan. Vi söker dig som vill vara med på denna resa tillsammans med engagerade kollegor samt höja sin kompetens och lära tillsammans med oss.

Vi arbetar efter vår vision; Här lär vi tillsammans i en trygg miljö. Alla vill och alla kan.


Arbetsuppgifter

Just nu söker vi en legitimerad lärare för arbete i vår förskoleklass.

Du ingår i ett arbetslag som tillsammans träffas två gånger i veckan för att kollegialt utveckla arbetssätt och undervisningsmetoder för att öka våra elevers lärande. Detta arbete leds av våra processledare.

I ditt läraruppdrag hos oss planerar du din undervisning, genomför densamma och gör en bedömning av dina elevers förvärvade kunskaper. Planeringen av din undervisning kan komma att ske såväl enskilt som tillsammans med dina kollegor. Din undervisning är modern och kreativ och syftar till att nå och hitta strategier för att stärka dina elever, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling.

Vidare arbetar du också med ett löpande utvecklingsarbete. Ett utvecklingsarbete där du tillsammans med övrig skolpersonal aktivt jobbar för att upprätta och bibehålla en god lär- och arbetsmiljö för elever och medarbetare på vår skola.

I ditt uppdrag kan det även komma att bli aktuellt med ett mentorskap mot några av våra elever.


Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot åk. F-3. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare ser vi det som meriterande.

Du brinner för att få varje elev att lyckas och du använder en bred pedagogisk och didaktisk kompetens. Som person är du lugn och lägger stor vikt vid att bygga goda relationer. Du har en väl utvecklad samarbetsförmåga och leder och driver dig själv i ditt uppdrag. Vi ser också att du är nyfiken och utvecklingsbenägen. Meriterande är om du har erfarenhet av genrepedagogik, kollaborativt lärande samt aktiva klassrum och rörelse i skolan.

Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärandemiljö åt våra elever under hela deras skoldag. Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och med en god kännedom och vana arbetar du effektivt med relevanta digitala verktyg.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde: 190808

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2019-03-31

Referensnummer: A859739

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

A859739

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till