Jobbet Lärare årskurs F-3 till Mellanhedsskolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lärare årskurs F-3 till Mellanhedsskolan publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!

Mellanhedsskolan är en grundskola (F-6) och grundsärskola. Skolan är belägen nära parker, strand och hav i de västra delarna av Malmö.
Vi som jobbar på Mellanhedsskolan känner stor stolthet över våra insatser och vår fina arbetsplats. Kollegiet kännetecknas av en drivkraft och en positiv inställning till skolutveckling utifrån forskning och beprövad erfarenhet. Sedan två år tillbaka deltar skolans lärare i ett ämnesdidaktiskt kollegium, samarbete med en grannskola och universitetet i Göteborg.

Vi månar alla om en god arbetsmiljö, arbetsglädje och hög måluppfyllelse. Som arbetsgivare ställer vi höga krav på våra medarbetares engagemang och egna ansvar för att uppnå en så hög kvalitet som möjligt på servicen i verksamheten och därmed varje elevs bästa skola. Som ett viktigt verktyg i skolans utvecklingsarbete och systematiska arbetsmiljöarbete genomför skolledningen dialoger med varje medarbetare vid åtta-tio tillfällen à 30 minuter under ett läsår.


Arbetsuppgifter

Till Mellanhedsskolan söker vi nu en engagerad och legitimerad lärare med behörighet i ämnena Sv/Ma för åk F-3 samt gärna också i SvA. Du som söker, bedriver en modern och kreativ undervisning. Du hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bl a att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolan styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i Sv/Ma för åk F-3. Det är meriterande om du har behörighet i ytterligare ämnen, gärna i SvA. Du behöver ha goda erfarenheter av läs- och skrivinlärning.
Du har en tydlig och trygg ledarroll i klassrummet där du motiverar, inspirerar och utmanar eleverna utifrån varje elevs individuella behov.
Du har en professionell inställning med fokus på möjligheter istället för hinder och en mycket god förmåga att samarbeta och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.
Du tillför entusiasm och energi i kollegiet och är duktig på att skapa engagemang och goda relationer.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Tillträde: Tillträde 2019-08-15

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2019-06-27

Referensnummer: A886078

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

A886078

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till