Jobbet Lärare åk 6-9 franska/engelska med fokus på franska till Lindängeskolan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lärare åk 6-9 franska/engelska med fokus på franska till Lindängeskolan publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

ArbetsbeskrivningArbetsuppgifter

Varmt välkommen till Lindängenskolan! Vi är en resursstark och värdestyrd grundskola.
Vi har som ambition att våra ca 600 elever i åk F-9 varje dag skall möta en utmärkt undervisning och ett främjande mentorskap.
På vår skola arbetar vi tillsammans, lär av varandra och vi har goda förutsättningar i lärmiljöer, material och digitalt att forma vår undervisning för Varje elevs bästa skola.
Som medarbetare prioriterar vi din goda arbetsmiljö för balans arbete/fritid.
Hos oss ingår du i ett ämneslag där du tillsammans med behöriga kollegor får förutsättningar till samplanering och sambedömning. Men också möjligheter att omvärldsbevaka så du kan utvecklas i ditt ämneslärarskap.
Du är en främjande mentor för ca 15 elever i en årskurs. Tillsammans med dina kollegor i mentorslaget arbetar ni för en skola som andas studiero och gemenskap. Era mentorselever lär sig förstå viljan till ansträngning i studier och motivation för vad skolarbetet betyder nu och för varje elevs framtid. För att lyckas har du förutsättningar i samarbete med såväl dina kollegor, ett stort och välutbildat EHT team och av skolledning.
På vår skola har vi tillsammans en vilja till handling!Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i franska och engelska i årskurserna 6-9. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare.

God insikt i och kunskap om och förmåga att tillämpa skolans styrdokument i det dagliga arbetet. God didaktisk och pedagogisk förmåga. Förmåga att leda och organisera arbetet för att skapa studiero och en god lärandemiljö under hela dagen, förmåga att utveckla ditt arbete utifrån evidensbaserad forskning och god vana av och kännedom om att arbeta med digitala verktyg.Om arbetsplatsen

Lindängeskolan är en F-9 skola med tillhörande fritidshem, belägen i södra Malmö med närhet till grönområden och fin natur. På skolan går idag cirka 670 elever, varav cirka 75 elever är mottagna i grundsärskolan.

Vi arbetar för varje elevs bästa skola där alla elever inhämtar och utvecklar kunskaper och värden. Det är viktigt att stödja den enskilde eleven så att hon eller han utvecklas så långt som möjligt.

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! 

Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!


I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: SnarastÖvrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 

Referens

20202046

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till