Jobbet Lämneå Bruk söker administratör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Lämneå Bruk söker administratör publicerad av Skill

Heltidsanställd
Finspång

Arbetsbeskrivning


Har du ett tekniskt intresse och är intresserad av att jobba administrativt i ett familjärt företag? Då kanske rollen på Lämneå Bruk kan vara något för dig.

Om företaget
Lämneå Bruk är specialiserade på design och tillverkning av tråddragningsmaskiner för svets och ståltrådsindustrin. Lämneå är beläget i vackra Ljusfallshammar där det har funnits järnverk sedan 1400-talet. Lämneå Bruk är ett privatägt företag där ägaren är aktiv i företaget som VD. Detta förstärker den familjära och engagerade stämningen i företaget och bidrar till korta beslutsvägar. På Lämneå Bruk jobbar idag ungefär 70 personer som alla jobbar tillsammans mot företagets högt uppställda mål. Filosofin hos Lämneå är tydlig 'Allt vi åstadkommer, från design till service utförs med ett mål i åtanke: Att bygga maskinlösningar med maximal användarvänlighet, kvalitet och pålitlighet, för maximal nytta och lönsamhet för våra kunder.'

Dina arbetsuppgifter
Din roll som administratör kommer vara uppdelad i två ansvarsområden. Dels kommer du jobba med reservdelsförsäljning till kunder som beställer maskinerna och dels arbeta med att skriva manualer till maskinerna som skickas ut till kunder. Att sälja reservdelar kommer innebära mycket kundkontakt, internationella såväl som svenska via både mail och telefon. Du kommer ha ansvar för hela processen, vilket innebär kontakt med leverantör, se till att rätt reservdel levereras till rätt maskin, sätta pris och säkra leveranstid. Att skriva manualer kommer innebära att du behöver ha mycket kontakt med personalen som tillverkar maskinerna. Genom att föra dialog med programmerare, elektriker och produktionspersonal kommer du skaffa dig en uppfattning om hur maskinerna fungerar och därefter skriva en manual som skickas ut till tillsammans med maskinen till kund. Dokumentationen sker med både skrift och foto - allt för att göra det så tydligt som möjligt. Du kommer dela denna roll med en kollega och ett gott samarbete mellan er kommer därför vara viktigt.

Din profil
Vi söker efter dig som är serviceinriktad och som uppskattar ett arbete med mycket kund- och leverantörskontakt. Rollen kräver en förmåga att kunna lyssna in kunderna och se till vad just de behöver. Att kunna hitta egna lösningar till uppkommande problem är en kritisk framgångsfaktor för att kunna lyckas i rollen. Du är initiativtagande och har själv idéer på hur arbetet kan utvecklas för att kunna ge ett så bra kundbemötande som möjligt. Då du kommer jobba tätt tillsammans med andra kollegor är det viktigt att du tycker om att samarbeta med andra. Rollen innebär mycket administration, därför är datorvana en förutsättning för att klara av rollen. Om du har ett tekniskt intresse eller erfarenhet av att läsa ritningar eller manualer sedan tidigare är det starkt meriterande. Då rollen kommer innebära kontakt med både svenska och internationella kunder är goda kunskaper i både svenska och engelska ett krav.

Ansökningsförfarande
Tjänsten är till att börja med ett sex månaders konsultuppdrag via oss på Skill, med stora möjligheter att sedan bli anställd direkt hos kund. Låter tjänsten intressant? Sök redan nu, behovet är omgående och vi jobbar med löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du söker med CV och personligt brev via vår hemsida www.skill.se. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Johanna Sjöström: 011-19 94 65 eller johanna.sjostrom@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

4556

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till