Jobbet Läkemedelstekniker sökes till produktionsanläggning i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Läkemedelstekniker sökes till produktionsanläggning i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu läkemedelstekniker till vår kund i Malmö med omgående start. Är du lösningsorienterad, ansvarstagande och är tekniskt lagd? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund bedriver produktion och laboratorieverksamhet samt produktutveckling. I Malmö arbetar 60 medarbetare i olika yrkeskategorier. Arbetet som tekniker kommer vara att serva maskinerna och se till att produktionen flyter på.

Arbetet kan innefatta uppgifter som:
•Akut underhåll och felsökning av maskiner samt planera och utföra förebyggande underhåll
•Medverka i riskbedömningar för underhåll av ny utrustning
•Deltagande i provkörningar och kvalificeringar av ny utrustning
•Dokumentation och stöd åt operatörer
•Deltar i projektarbeten samt kvalificerings- och valideringsarbeten och ansvarar vid utarbetande och revision av instruktioner inom produktion.

Arbetstiderna är främst dagtid men arbete på övrig tid kan förekomma vid särskilda omständigheter. Du kommer vara stationerad i Malmö men behöver kunna ta dig till Göteborg för utbildning och upplärning. Du blir anställd av StudenConsulting och utför arbetet hos vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är redo för en långsiktig heltidstjänst och som har tidigare arbetslivserfarenhet inom förslagsvis teknik, underhåll eller produktion. Det är meriterande om du har jobbat inom läkemedels- eller livsmedelsindustrin tidigare. Vi ser att du som söker har en färdig teknisk gymnasieutbildning, meriterande är det ifall du har en vidareutbildning inom teknik.

Du ska ha ett intresse för teknik och vara praktiskt lagd. Du bör vara flexibel och ha lätt för att hitta lösningar på eventuella problem. Vi ser även gärna att du är en ansvarstagande person, professionell, hjälpsam och prestigelös.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte utan sök tjänsten redan idag, då start är omgående.

Sökord: produktion, läkemedel, tekniker, läkemedelstekniker, maskintekniker, servicetekniker, underhållstekniker.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49771

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till